skip to main content

RD Pozovice, okr. Havlíčkův Brod

dražba

RD Pozovice, okr. Havlíčkův Brod | Podrobný popis

Jedná se o samostatný rodinný dům o jednom nadzemním podlaží, s půdou. Konstrukce domu je zděná, základy domu jsou betonové neizolované. Tloušťka zdiva je 45 cm. Stropy domu jsou dřevěné trámové. Vnější omítky jsou vápenocementové, vnitřní omítky domu jsou vápenocementové. Střecha je sedlová, krytinu tvoří eternit. Klempířské prvky jsou plechové pozinkované. Dům byl postaven v roce 1935 a částečně rekonstruován v roce 2012. V rámci rekonstrukce byly provedeny tyto činnosti: rekonstrukce koupelny (nová vana), toalety, rozvody elektřiny, rozvody ÚT, montáž plyn. kotle.
Dispozice rodinného domu je 3+1.
Popis místností rodinného domu dle podlaží: obývací pokoj, dětský pokoj 1, dětský pokoj 2, koupelna, WC, kuchyňě s jídelnou, chodba, veranda.
Okna v domě jsou dřevěná s jednoduchým sklem. Nejsou vybavena žaluziemi. Okna obytných místností jsou orientována na jih, sever a východ. Koupelna je vybavena rohovou vanou, WC je vybaveno klasickou splachovací toaletou. Interiérové dveře v domě jsou dřevné, z části prosklené a z části plné, zárubně dveří jsou dřevěné. Vstupní dveře domu jsou dřevěné bez bezpečnostních prvků.
Dům je připojen k elektrické síti - 380 a 220 V, je připojen k obecnímu vodovodu a navíc je využívána studna na užitkovou vodu, splašky jsou svedeny do septiku, plynovod je zaveden. Ústřední vytápění v rodinném domě zajišťuje kombinovaný plynový kotel, topná tělesa tvoří závěsné radiátory. Ohřev vody zajišťuje v domě plynový kombinovaný kotel. V obytných místnostech tvoří podlahu cementový potěr, v koupelně tvoří podlahu keramická dlažba, v kuchyni tvoří podlahu cementový potěr a v ostatních místnostech tvoří podlahu cementový potěr. Na pozemku se nachází tyto trvalé porosty: ovocné stromy, vrby. Spolu s rodinným domem jsou předmětem ocenění i tyto venkovní stavby: chlívek, kolna 1, kolna 2, Samotný pozemek je mírně svažitý, ohraničený smíšeným plotem z pletiva a zděných zídek. Přístup k domu je bezproblémový po zpevněné obecní cestě.



Katastrální/detailní popis

Předmětem elektronické dražby je soubor věcí nemovitých:

 

- pozemek p.č. St. 52/2 - zastavěná plocha a nádvoří, evidovaná výměra 271 m2

             Součástí je stavba: Pozovice, č.p. 44, bydlení

             Stavba stojí na pozemku p.č.: St. 52/2

- pozemek p.č. 489/3 - zahrada, evidovaná výměra 1.689 m2, způsob ochrany - zemědělský půdní fond

- pozemek p.č. 489/7 - zahrada, evidovaná výměra 277 m2, způsob ochrany - zemědělský půdní fond

- pozemek p.č. 489/8 - zahrada, evidovaná výměra 27 m2, způsob ochrany - zemědělský půdní fond

 

vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro kraj Vysočinu se sídlem v Jihlavě, KP Havlíčkův Brod, pro obec Štoky a k.ú. Pozovice, na LV č. 521.





Log

Kontaktní osoba

Lukáš Rychnovský

Adresa

Prohlídky

Forma prodeje Elektronická dražba dobrovolná
Stav vydraženo
Cena vydražení 0 Kč
Typ Nemovité věci > Domy
Odhadní cena 600 000 Kč
Vyvolávací cena 480 000 Kč
Minimální hodnota příhozu 5 000 Kč
Aktuální příhoz {{ currentBid }} Kč
Dražební jistota 100 000 Kč
Termín konání 27.9.2016 10:00:00
Předpokládaný konec 27.9.2016 11:00:00
Čas do konce již proběhlo
Aktuální datum 25.4.2024 12:09:20

Dokumenty


Jak uspět a vydražit

Jak uspět a vydražit

1. Registrovat se

2. Uhradit jistotu = vratnou kauci

3. Přihlásit se

Zobrazit správný postup