skip to main content

RD Vsetín-Rokytnice, okr.Vsetín

dražba

RD Vsetín-Rokytnice, okr.Vsetín | Podrobný popis

RD čp. 176 s pozemky se nachází v městské části Rokytnice u Vsetína. Dům je umístěn v obytné části, vzdálené od centra Vsetína cca 2 km, po pravé straně silnice, spojující město Vsetín se Zlínem. Severovýchodním a jihozápadním směrem jsou domky obdobného typu, i když lépe udržované v dobrém technickém stavu. Východním směrem je svah se starými ovocnými dřevinami a dvěma dřevěnými kůlnami, dále navazují trvalé travní a lesní porosty. Klidná lokalita, snadná dosažitelnost centra města, bezproblémový přístup.

Jedná se o rodinný dům, podsklepený se dvěma nadzemními podlažími a podkrovím plochou střechou pokrytou pozinkovaným plechem. Základy betonové s izolací proti zemní vlhkosti. Obvodová nosná konstrukce zděná, cihelná tl. 45 a plynosilikátové tvárnice. Stropy s rovným podhledem, klempířské prvky z pozinkovaného plechu, fasáda opatřená škrábaným břízolitem, do výše 1. NP sokl z betonových tvárnic, schodišťový prostor prosvětlen luxfery, vnitřní omítky vápenné hladké, obklady keramické obklady, schody betonové s povrchem PVC, dveře dřevěné hladké plné i prosklené do ocelových zárubní, okna dřevěná dvojitá, podlahy betonové pokryté PVC, koberci, keramickou dlažbou, ve sklepě cementový potěr. Vytápění: ústřední kotlem na plyn, radiátory ocelové, ploché. TUV boiler. Napojení na inž. sítě: voda z obecního vodovodu, odpadní vody svedeny městské kanalizační sítě, NN přípojka, přípojka plynu není provedena, ale je možnost napojení. Technický stav: dům je užíván cca 34 let. Dům s průměrnou, běžnou údržbou bez zásadní rekonstrukce.
Dispoziční řešení:
1.PP: garáž, chodba se schodištěm, kotelna, uhelna, plynový kotel, chodba, obytná hala
1. NP: chodba se schodištěm, kuchyně, 3 x pokoj, kuchyně, koupelna, WC, chodba
2. NP: chodba se schodištěm, kuchyně, 3 x pokoj, kuchyně, koupelna, WC, chodba.

Přípojky IS - veřejné ( voda, kanalizace, NN, plyn ). Oplocení - drátěný plot kolem zahrady, zkorodovaný. Dřevěné kůlny - drobné, jednostranně obité stavby ve zchátralém stavu



Katastrální/detailní popis

Předmětem dražby je podíl ½ na souboru nemovitostí:

  • pozemek p.č. St. 811 –  zastavěná plocha a  nádvoří, evidovaná výměra 124  m2
  • Součástí je stavba: Rokytnice, č.p. 176, rod.dům
  • Stavba stojí na pozemku p.č.: St. 811
  • pozemek p.č. 224/3 – orná půda, evidovaná výměra 669 m2, způsob ochrany-zemědělský půdní fond   
  •  

vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Zlínský kraj se sídlem ve Zlíně, KP Vsetín, pro obec Vsetín, k.ú. Rokytnice u Vsetína,  na LV  č. 2467.





Log

Kontaktní osoba

Lukáš Rychnovský

Adresa

Prohlídky

Forma prodeje Kamenná dražba dobrovolná
Stav Nevydraženo
Typ Prázdná
Odhadní cena 900 000 Kč
Vyvolávací cena 700 000 Kč
Dražební jistota 100 000 Kč
Termín konání 29.5.2014 11:20:00
Předpokládaný konec 29.5.2014 11:20:00
Čas do konce již proběhlo
Aktuální datum 28.3.2024 12:46:48

Dokumenty


Jak uspět a vydražit

Jak uspět a vydražit

1. Registrovat se

2. Uhradit jistotu = vratnou kauci

3. Přihlásit se

Zobrazit správný postup