skip to main content

Dvougenerační RD Šlapanice u Brna

Anglická aukce

Dvougenerční RD ve Šlapanicích u Brna, bývalé řeznictví U Všetečků.

Dvougenerační RD Šlapanice u Brna | Podrobný popis

Rodinný dům typu 3+1 a 2+kk ve Šlapanicích u Brna, bývalé řeznictřví U všetečků.

Dům je užíván jako dvougenerační , jedná se o zděný, přízemní, částečně podsklepený objekt, se sedlovou střechou, s vybudovaným podkrovím. Dům je napojen na veškeré inženýrské sítě. V současnosti je dům vytápěn centrálním topením napojené na plynový kotel. Vybavení stavby je standardní. Byly zjištěny obvyklé zjevné doprovodné vady a poruchy vyskytující se u takových typů staveb; opadané venkovní obklady a podobně. Ke stavbě rodinného domu přiléhá nedokončená garáž na pozemku parc.č. 898/1. Dům nemá zahradu.

Celková užitná plocha nemovitosti je 276 m2.

Popis dispozice

1.podlaží - vstup do do domu je do chodby, vpravo se nachází předsíň nyní využívaná jako kolárna, rovně lze projít do prádelny s podávací přepážkou do zadní místnosti , z prádelny je vstup do  bývalé koupelny pro zaměstnance s umyvadlem a sprchou. Z hlavního vstupu do domu doleva je přes kotelnu průchod do prostor bývalé výrobny a  vstup do schodišťového prostoru a dále do horních pater. Tohle patro je částečně zapuštěné do země, okna jsou umístěna v horní části, pod stropem, podélná, větrací.

Po schodišti s dřevěným zábradlím je vstup do obou horních pater.

V prvním patře se dříve nacházela prodejna, nyní je zde byt. Část tohoto patra je rozestavěná, původní myšlenka byla vybudovat prodejnu s přímým vstupem z ulice, ale nebyla stavebně dokončena.  Do bytu se vchází chodbou okolo WC přímo do kuchyně, z kuchyně je vstup do obývacího pokoje s orientací do ulice.

Na podestě se nachází knihovna.

Ve druhém patře je byt 2+kk s šatnou, samostatné WC a  koupelna se sprchovým koutem, s umyvadlem. V koupelně je umístěn bojler a  je zde i pračka.

Dům je ve stavu  k rekonstrukci.



Katastrální/detailní popis

Předmětem e-aukce  je soubor věcí nemovitých:

 

- pozemek p.č. 898/1 - ostatní plocha, evidovaná výměra 149 m2, způsob využití - jiná plocha

- pozemek p.č. 898/2 - zastavěná plocha a nádvoří, evidovaná výměra 113 m2

             Součástí je stavba: rozestav.

             Stavba stojí na pozemku p.č.: 898/2

 

vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro JIhomoravský kraj se sídlem v Brně, KP Brno-venkov, pro obec Šlapanice a k.ú. Šlapanice u Brna, na LV č. 2488.



Zástavní práva, závazky

Na předmětu e-aukce vázne věcné břemeno užívání ze dne 28.1.1998, právní účinky vkladu ke dni 30.1.1998 pro Piňosovou Dagmar, Kopečná 113, Křenovice, s povinností k parcele č. 898/2 a 898/1 na základě smlouvy o věcném břemeni V3 385/1998. Paní Piňosová má právo užívání horního bytu, kde dnes fyzicky bydlí její dcera. Dagmar Piňosová v domě nebydlí.

První patro je užíváno k bydlení vlastníkem, bydlí zde paní Všetečková. Dle ust. § 285 odst. 2 IZ jsou dlužníci povinni zpeněženou nemovitost vyklidit. Neučiní-li tak dobrovolně, může se nový vlastník domáhat vyklizení žalobou u soudu.

 

 





Log

Kontaktní osoba

Eva Jeřábková

Adresa

Prohlídky

Forma prodeje Anglická aukce
Stav prodáno
Prodejní cena 0 Kč
Typ Nemovité věci > Domy
Odhadní cena 1 160 000 Kč
Vyvolávací cena 690 000 Kč
Aukční jistota 200 000 Kč
Minimální hodnota příhozu 5 000 Kč
Aktuální příhoz {{ currentBid }} Kč
Termín konání 21.11.2019 10:10:00
Předpokládaný konec 21.11.2019 12:13:28
Čas do konce již proběhlo
Aktuální datum 20.4.2024 6:48:57

Dokumenty


Jak uspět a vydražit

Jak uspět a vydražit

1. Registrovat se

2. Uhradit jistotu = vratnou kauci

3. Přihlásit se

Zobrazit správný postup