skip to main content

RD Bělušice u Mostu

Anglická aukce

RD Bělušice u Mostu | Podrobný popis

Do objektu nebyl umožněn přístup. Některé skutečnosti, zejména stav interiéru a rozsah opotřebení či oprav je uveden odhadem.

Rodinný dům je samostatný objekt a má 1 NP. Dům je celkově či z větší míry podsklepený, je zde půda a je zde započata rekonstrukce obytného podkroví. Objekt byl postaven cca v roce 1935. Objekt je zděné konstrukce. Střecha je sedlová, střešní krytinu tvoří pálená taška. Objekt je dispozičně řešen jako 3+1 případně 4+1. Podlahová plocha činí 100 m2.
Okna jsou plastová s dvojsklem, v části domu pak původní dřevěná. Do domu je zavedena elektřina o napětí 230V a 400V a dodávky zajišťuje rozvodná síť elektrického proudu. Objekt je připojen na vodovodní řad, odpadní vody jsou svedeny do kanalizace případně do jímky. Vytápění domu nebylo zjištěno. Na domě jsou zřejmé částečné rekonstrukce, při kterých byla revitalizována střešní konstrukce včetně provedení částečného zvednutí střechy pro provedení půdní vestavby – nedokončeno, dále byla vyměněna střešní krytina a v části domu vyměněna okna za plastová. Jinak je dům v původním stavu, určený k celkové rekonstrukci. Vnitřní revitalizace či rekonstrukce nebyly zjištěny.
Na pozemku, který náleží k objektu, jsou okrasné dřeviny a pozemek je oplocen pletivem do ocelových sloupků. Samotný pozemek je rovinatý. K objektu je bezproblémový přístup po zpevněné obecní cestě. Je zde možnost parkování na vlastním pozemku. Součástí jsou venkovní stavby - zděná garáž, zděná kolna.



Katastrální/detailní popis

Předmětem elektronické aukce je soubor věcí nemovitých:

 

- pozemek p.č. St. 60 - zastavěná plocha a nádvoří, evidovaná výměra 245 m2, způsob ochrany - rozsáhlé chráněné území

             Součástí je stavba: Bělušice, č.p. 62, rod.dům

             Stavba stojí na pozemku p.č.: St. 60

- pozemek p.č. 58/8 - zahrada, evidovaná výměra 1.159 m2, způsob ochrany - rozsáhlé chráněné území, zemědělský půdní fond

 

vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Ústecký kraj se sídlem v Ústí nad Labem, KP Most, pro obec Bělušice a k.ú. Bělušice u Mostu, na LV č. 141.





Log

Kontaktní osoba

Jarmila Matysová

Adresa

Prohlídky

Forma prodeje Anglická aukce
Stav neprodáno
Typ Nemovité věci > Domy
Odhadní cena 890 000 Kč
Vyvolávací cena 600 000 Kč
Aukční jistota 100 000 Kč
Minimální hodnota příhozu 5 000 Kč
Aktuální příhoz 0 Kč
Termín konání 24.10.2018 09:00:00
Předpokládaný konec 24.10.2018 10:00:00
Čas do konce již proběhlo
Aktuální datum 28.3.2024 11:17:53

Dokumenty


Jak uspět a vydražit

Jak uspět a vydražit

1. Registrovat se

2. Uhradit jistotu = vratnou kauci

3. Přihlásit se

Zobrazit správný postup