skip to main content

RD Hrutov

Anglická aukce

RD Hrutov | Podrobný popis

Předmětem prodeje je zděný rodinný dům s možností dvou bytových jednotek. Stavba byla postavena na místě původního rodinného domu, ze kterého zůstala zachována jen část základových konstrukcí a sklepy. Nový dům byl zkolaudován v roce 2009, má 1 NP, je částečně podsklepen a má obyvatelné podkroví, které je jen částečně dokončené. Celkově je dům v dobrém technickém stavu s nutností dalších investic do jeho dokončení. Rodinný dům dvě samostatně uživatelné bytové jednotky, které jsou vzájemně propojeny, ale je možné je stavebně oddělit a užívat zcela samostatně. První část přístupná vchodem z místní komunikace obsahuje zádveří, vnitřní chodbu, koupelnu, samostatné WC, kuchyni s obývacím pokojem a jeden pokoj - spíše zimní zahrada). Podkroví nad touto části domu je připraveno pro zbudování obytné místnosti, prostor pro schodiště je vyhrazen v obývacím pokoji. Druhá část domu má přístup jak z ulice tak také na nádvoří vedle domu, oba vstupy se zádveřím ústí do společné chodby, ze které je přístupná spíž, koupelna se sprchovým koutem a WC a kuchyně s obývacím pokojem, najdeme zde i schodiště vedoucí do podkroví, kde je zřízená jedna obytná místnost. Z chodby druhé části je v 1 NP přístupný také zimní zahrada náležící k prvnímu bytu. Ve stavbě je v současné době využívána jedna bytová jednotka se zdvojeným příslušenstvím, s drobnými stavebními úpravami je však možno dům rozdělit na dvě samostatné bytové jednotky. Suterén je samostatně přístupný po pozemku obce, podsklepen je jen první byt.
Příslušenství stavby tvoří přípojky inženýrských sítí - elektrické energie, vody ze dvou různých samostatných vodovodů, kanalizace svedená do dvou oddělených jímek (pro první část ve sklepě, pro druhou část na nádvoří), přípojka plynu není zbudována, vytápění ústřední pomocí elektrického kotle a kotle na tuhá paliva – plánováno umístění v suterénu, vybudovány rozvody, kotle však nejsou zabudovány, každá bytová jednotka má samostatný okruh, v současnosti je obývaná část domu vytápěná elektrickými přímotopy. Ohřev vody elektrickými bojlery, samostatné pro každý byt, přičemž v části, která není užívána bojler chybí.



Katastrální/detailní popis

Předmětem e-aukce je soubor věcí nemovitých:

 

- pozemek p.č. St. 19 - zastavěná plocha a nádvoří, evidovaná výměra 220 m2, způsob využití - zbořeniště

- pozemek p.č. St. 40 - zastavěná plocha a nádvoří, evidovaná výměra 106 m2

           Součástí je stavba: Hrutov, č.p. 34, rod. dům

          Stavba stojí na pozemku p.č.: St. 40

 

vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Vysočinu se sídlem v Jihlavě, KP Jihlava, pro obec a k.ú. Hrutov, na LV č. 118.





Log

Kontaktní osoba

Josef Machů

Adresa

Prohlídky

Forma prodeje Anglická aukce
Stav prodáno
Prodejní cena 0 Kč
Typ Nemovité věci > Domy
Vyvolávací cena 800 000 Kč
Aukční jistota 200 000 Kč
Minimální hodnota příhozu 10 000 Kč
Aktuální příhoz 0 Kč
Termín konání 14.12.2018 09:30:00
Předpokládaný konec 14.12.2018 10:30:00
Čas do konce již proběhlo
Aktuální datum 28.3.2024 22:25:12

Jak uspět a vydražit

Jak uspět a vydražit

1. Registrovat se

2. Uhradit jistotu = vratnou kauci

3. Přihlásit se

Zobrazit správný postup