skip to main content

RD Lhota u Skutče, obec Skuteč

Anglická aukce

RD Lhota u Skutče, obec Skuteč | Podrobný popis

Jedná se o samostatný rodinný dům 3+1 o 1 NP, částečně podsklepený, s půdou. Konstrukci domu tvoří smíšené zdivo, základy domu jsou smíšené neizolované. Střecha je polovalbová z jedné strany, ze druhé sedlová, střešní krytinu tvoří starší pálená taška. Dům byl postaven přibližně v roce 1860. V domě se nachází 3x pokoj, chodba, předsíň, zádveří, spíž, WC, koupelna, kuchyně, garáž, místnost. Podlahová plocha činí 99,36 m2. Podlahová plocha vč. příslušenství činí 132,74 m2. Okna v domě jsou dřevěná kastlová. Koupelna je v havarijním stavu, bez omítek, podlah, obkladů, je vybavena pouze vanou, WC je vybaveno klasickou splachovací toaletou. Vstupní dveře domu jsou dřevěné bez bezpečnostních prvků. Do domu je zavedena elektřina o napětí 230V a 400V a je napojen na rozvodnou síť elektrického proudu. Zdrojem vody je vodovod, odpady jsou svedeny do septiku a rozvod zemního plynu není připojen. Dům je vytápěn ústředně pomocí kotle na tuhá paliva a topná tělesa jsou závěsné radiátory. Rozvody ústředního topení jsou funkční, ale v havarijním stavu a vyžadují nedokladnou rekonstrukci. V domě je pro ohřev vody instalován bojler. V obytných místnostech tvoří podlahu cementový potěr, v koupelně není podlaha řešena, v kuchyni tvoří podlahu cementový potěr a v ostatních místnostech tvoří podlahu cementový potěr. Jedná se o podstandardně řešený rodinný dům s nutností provedení kompletní rekonstrukce.

Spolu s rodinným domem jsou předmětem prodeje i stodola - jedná se o stavbu přilehlou k zadní části domu, je stejně stará jako dům. Stavba je v havarijním stavu. Samotný pozemek u domu je mírně svažitý, ohraničený smíšeným plotem z pletiva a vlnitého plechu. Přístup k domu je bezproblémový po zpevněné obecní cestě.



Katastrální/detailní popis

Předmětem e-aukce je soubor věcí nemovitých:

 

- pozemek p.č. St. 20 - zastavěná plocha a nádvoří, evidovaná výměra 321 m2

             Součástí je stavba: Lhota u Skutče, č.p. 14, rod.dům

            Stavba stojí na pozemku p.č.: St. 20

- pozemek p.č. 16/1 - zahrada, evidovaná výměra 524 m2, způsob ochrany - zemědělský půdní fond

 

vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Pardubický kraj se sídlem v Pardubicích, KP Chrudim, pro obec Skuteč a k.ú. Lhota u Skutče, na LV č. 29.





Log

Kontaktní osoba

Josef Machů

Adresa

Prohlídky

Forma prodeje Anglická aukce
Stav prodáno
Prodejní cena 0 Kč
Typ Nemovité věci > Domy
Odhadní cena 656 000 Kč
Vyvolávací cena 492 000 Kč
Aukční jistota 200 000 Kč
Minimální hodnota příhozu 10 000 Kč
Aktuální příhoz 0 Kč
Termín konání 17.4.2019 10:30:00
Předpokládaný konec 17.4.2019 11:30:00
Čas do konce již proběhlo
Aktuální datum 29.3.2024 9:30:58

Jak uspět a vydražit

Jak uspět a vydražit

1. Registrovat se

2. Uhradit jistotu = vratnou kauci

3. Přihlásit se

Zobrazit správný postup