skip to main content

RD Rokytnice v Orlických horách, ul. J. V. Sládka

Anglická aukce

Samostatně stojící RD 4+1 s garáží, na ul. J.V.Sládka v městské památkové zóně v Rokytnici v Orlických Horách, s dobrými parkovacími možnostmi.  Podlahová plocha činí 188,31 m2. Dům prošel částečně rekonstrukcí.

RD Rokytnice v Orlických horách, ul. J. V. Sládka | Podrobný popis

Samostatně stojící, přízemní, částečně podsklepený RD 4+1 na ul. J.V.Sládka v městské památkové zóně v Rokytnici v Orlických Horách.  Přímo u domu jsou dobré parkovací možnosti.

Dispozičně je dům 4+1, přičemž jeden pokoj se nachází v 1NP, ostatní v podkroví. V domě se nachází zádveří, 2x sklad, komora, dílna, kotelna, 2x chodba, kuchyně, ložnice, 3x pokoj, koupelna s WC, garáž. Podlahová plocha činí 188,31 m2.

Přibližně v roce 2005 proběhla celková rekonstrukce střechy, průběžně pak probíhá rekonstrukce v podkroví, kde byly instalovány sádrokartonové příčky, nové dřevěné dveře, dále pak podlahy v kuchyni a ložnici, kuchyňská linka. Současně s rekonstrukcí bylo instalováno i zateplení stěn a stropů v podkroví. Rekonstrukce nebyla dokončena.

Základy jsou smíšené, konstrukce domu je zděná, v zádní části smíšená a kamenná. Stropy jsou dřevěné trámové. Střecha je polovalbová,střešní krytinu tvoří capacco - krytina z recyklovanéo plastu.  Podsklepení je zasypáno sutí a bez dalších sanačních prací není použitelné. Je zde půda a disponuje vybudovaným obytným podkrovím.

Jsou zde instalována dřevěná zdvojená okna. V koupelně se nachází klasická vana, umyvadlo a na WC je klasická toaleta. V domě jsou použity dřevěné prosklené interiérové dveře, mají ocelové zárubně. Vchodové dveře jsou dřevěné. V obytných místnostech je podlaha řešena: cementový potěr, koberce, prkenná podlaha, v kuchyni je prkenná podlaha, v koupelně je položena keramická dlažba, chodba má na podlaze položenou keramickou dlažbu a v ostatních místnostech je podlaha řešena: cementový potěr, prkenná podlaha. Do domu je zavedena elektřina o napětí 230V a 400V a je připojen k rozvodné síti elektrického proudu. Do objektu je zaveden vodovod, je napojen na veřejnou kanalizaci a je zde individuální zdroj plynu – propan-butan. V domě je topení řešeno kotlem na tuhá paliva a topná tělesa představují závěsné radiátory. V domě je pro ohřev vody instalován bojler. Stav rodinného domu je špatný a vyžaduje celkovou rekonstrukci včetně základních konstrukčních prvků. K objektu lze přijet bez problému po zpevněné obecní cestě. Jsou zde dobré parkovací možnosti přímo u objektu.

Dle informací z Národního památkového ústavu však není dům samotný památkově chráněn.

 



Katastrální/detailní popis

Předmětem e-aukce je soubor věcí nemovitých:

 

- pozemek p.č. St. 105 - zastavěná plocha a nádvoří, evidovaná výměra 432 m2, způsob ochrany - pam. zóna - budova, pozemek v památkové zóně

             Součástí je stavba: Rokytnice v Orlických horách, č.p. 162, bydlení

             Stavba stojí na pozemku p.č.: St. 105

 

vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Královehradecký kraj se sídlem v Hradci Králové, KP Rychnov nad Kněžnou, obec a k.ú. Rokytnice v Orlických horách, na LV č. 434.



Zástavní práva, závazky

Prodávajícím je insolvenční správce, který prodává majetek zapsaný v majetkové podstatě.

Dle ustanovení   insolvenčního zákona č. 182/2006 v platném znění zpeněžením majetkové podstaty zanikají v rozsahu, v němž se týkají zpeněženého majetku účinky nařízení výkonu rozhodnutí nebo exekuce, účinky doručení vyrozumění o zahájení exekuce a účinky vydaných exekučních příkazů, jakož i ostatní závady váznoucí na zpeněžovaném majetku, včetně neuplatněných předkupních práv podle § 284 odst. 3 a 4 a včetně závad zapsaných ve veřejném seznamu, není-li zákonem stanoveno jinak.

Tyto práva a poznámky budou vymazány z evidence katastru nemovitostí na základě Návrhu na vklad práva do katastru nemovitostí, který podává do katastru nemovitostí nový vlastník  po nabytí vlastnictví nemovitosti a jehož přílohou je  potvrzení o zániku zástavních práv s úředně ověřeným podpisem insolvenčního správce. Kupující nese náklady na příslušný poplatek katastru za provedení výmazu zástavních práv.

 





Log

Kontaktní osoba

Eva Jeřábková

Adresa

Prohlídky

Forma prodeje Anglická aukce
Stav prodáno
Prodejní cena 0 Kč
Typ Nemovité věci > Domy
Odhadní cena 1 175 000 Kč
Vyvolávací cena 99 000 Kč
Aukční jistota 30 000 Kč
Minimální hodnota příhozu 5 000 Kč
Aktuální příhoz {{ currentBid }} Kč
Termín konání 24.9.2019 09:30:00
Předpokládaný konec 24.9.2019 10:48:06
Čas do konce již proběhlo
Aktuální datum 25.4.2024 12:31:18

Dokumenty


Jak uspět a vydražit

Jak uspět a vydražit

1. Registrovat se

2. Uhradit jistotu = vratnou kauci

3. Přihlásit se

Zobrazit správný postup