skip to main content

RD Vysoký Újezd u Berouna

Anglická aukce

RD Vysoký Újezd u Berouna | Podrobný popis

Nemovitost se nachází na okraji obce Vysoký Újezd, která je vzdálena 12 km od okraje hlavního města Prahy, 13 km od města Beroun a 5 km od nájezdu na dálnici Praha Plzeň D5. Rodinný dům č.p.99 je samostatně stojící nepodsklepený objekt, s jedním nadzemním podlažím a obytným podkrovím. Dům je zděný se sedlovou střechou, je napojen na vodovod, elektrickou energii i zemní plyn. Původní rodinný dům z roku 1917 byl v roce 2000 celý zrekonstruován. Kolaudační rozhodnutí bylo vydáno v roce 2015. V 1.NP se nachází chodba se schodištěm, kuchyň, komora, 2x pokoj, koupelna s WC, obývací pokoj a zimní zahrada. V obytném podkroví se nachází další 3 pokoje.

Základy domu jsou z betonových pásů, svislé zdivo zděné, stropní konstrukce jsou s rovným podhledem, v podkroví jsou sádrokartonové konstrukce, krov je dřevěný, střešní krytina je provedena z tašek Bramac, klempířské konstrukce jsou z ocelových prvků s povrchovou úpravou Lindab. Vnitřní omítky jsou štukové, schodiště je dřevěné. Okna jsou plastová, v podkroví jsou střešní okna, vnitřní dveře plné nebo prosklené. Na podlahách je keramická dlažba, plovoucí podlaha. Na stěnách jsou keramické obklady, v podkroví je strop a šikmé stěny obloženy dřevěnými palubkami. V šikminách jsou vybudovány úložné prostory. Na terase je provedena dlažba, na fasádě kolem okenních a dveřních otvorů jsou provedeny obklady. Objekt nebyl poslední 4 roky obýván, je ale celkově v dobrém technickém stavu.

Na pozemku par.č.56/3 se nachází stavba dílny a skladu nářadí. jedná se o zděnou stavbu s pultovou střechou, částečně podsklepenou, s jedním nadzemním podlažím, neumožňující zřízení podkroví. Stěny jsou obloženy dřevěnými palubkami. Stavba byla vybudována v roce 1987. Dílna je napojena pouze na elektrickou energii. Objekt je v dobrém technickém stavu. Na zahradě se nachází oválný bazén se zatahovacím půlkruhovým zastřešením a protiproudem. Bazén nemá vyhřívání. Voda je brána z vlastní studny na pozemku. Dále se na pozemku nachází skleník a dřevěná kůlna. Vjezd na pozemek je zajištěn dvěma vjezdy; ocelovou bránou na elektrický pohon a rolovacími vraty na elektrický pohon u vstupní branky. Oplocení do ulice je vyzdívané z bílých cihel, částečně omítnuté, dále je plot vyzdívaný z bílých cihel s dřevěnou výplní. Další venkovní úpravy jsou standardního provedení. Všechny tři pozemky spolu tvoří jednotný funkční celek. Přístup na pozemek je po zpevněné komunikaci.



Katastrální/detailní popis

Předmětem elektronické aukce je soubor věcí nemovitých:

- pozemek p.č. St. 56/3 - zastavěná plocha a nádvoří, evidovaná výměra 497 m2

             Součástí je stavba: Vysoký Újezd, č.p. 99, rod.dům

             Stavba stojí na pozemku p.č. : St. 56/3

- pozemek p.č. 237/9 - zahrada, evidovaná výměra 366 m2, způsob ochrany - zemědělský půdní fond

- pozemek p.č. 255/2 - zahrada, evidovaná výměra 121 m2, způsob ochrany - zemědělský půdní fond

 

Vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj, KP Beroun, pro obec Vysoký Újezd a k.ú. Vysoký Újezd u Berouna, na LV č. 104.





Log

Kontaktní osoba

Jarmila Matysová

Adresa

Prohlídky

Forma prodeje Anglická aukce
Stav prodáno
Prodejní cena 0 Kč
Typ Nemovité věci > Domy
Odhadní cena 6 500 000 Kč
Vyvolávací cena 4 600 000 Kč
Aukční jistota 800 000 Kč
Minimální hodnota příhozu 5 000 Kč
Aktuální příhoz {{ currentBid }} Kč
Termín konání 27.11.2019 09:30:00
Předpokládaný konec 27.11.2019 10:38:43
Čas do konce již proběhlo
Aktuální datum 20.4.2024 8:01:49

Dokumenty


Jak uspět a vydražit

Jak uspět a vydražit

1. Registrovat se

2. Uhradit jistotu = vratnou kauci

3. Přihlásit se

Zobrazit správný postup