skip to main content

Restaurace Rokytnice v Orlických horách, ul. Stříbrný vrch

Anglická aukce

Přízemní, nepodsklepený komerční objekt v Rokytnici v Orlických horách, naposledy  využíván jako bar s prostorem pro pořádání diskoték a zábav., s betonovou rampou a parkovací kapacitou. Užitná plocha objektu  253,98 m2.

Restaurace Rokytnice v Orlických horách, ul. Stříbrný vrch | Podrobný popis

Přízemní, nepodsklepený dům - samostatně stojící komerční objekt v Rokytnici v Orlických horách, naposledy  využíván jako bar s prostorem pro pořádání diskoték a zábav.

V budově je  kuchyně, WC pro personál, WC dámské a pánské, 2x hala, 2x chodba, sklad, kotelna, salónek. Celková podlahová plocha činí 253,98 m2. V zadní části  je betonová rampa pro zásobování. Ze skladu vedou dřevěná vrata přímo na zásobovací rampu. Parkovací možnosti jsou dobré - přímo u objektu.

Objekt byl postaven v roce 1972. Základy jsou betonové izolované, konstrukce objektu je cihlová a stropy jsou železobetonové monolitické. Tvar střechy je sedlový, střešní krytina je plechová pozinkovaná.

Objekt již delší dobu není využíván, větší část vybavení chybí.

Jsou instalována dřevěná jednoduchá okna, v hlavní hale kovová jednoduchá okna, dřevovláknité plné dveře, zárubně jsou ocelové, vchodové dveře jsou kovové náplňové. V kuchyni se nachází pracovní stůl, plynový sporák napojený na vlastní zdroj plynu – propan-butan. Podlahy v objektu jsou z keramické dlažby, v části je dlažba pokryta zátěžovými koberci. V kotelně a ve skladu je cementový potěr. V části objektu je instalováno odvětrávání vzduchu ventilátory. V objektu je zavedena elektřina o napětí 230V a 400V. Je připojen k rozvodné síti elektrického proudu. Je zaveden vodovod, má připojení na veřejnou kanalizaci. Zemní plyn zde není zaveden. Vytápění je řešeno pomocí kotle na tuhá paliva, topná tělesa tvoří závěsné radiátory. V objektu je pro ohřev vody instalován bojler.

Objekt není udržován ani vytápěn, relativně rychle chátrá. Rampa je ve špatném stavu. Rekonstrukce nutná.



Katastrální/detailní popis

Předmětem prodeje je soubor věcí nemovitých:

 

- pozemek p.č. St. 303/1 - zastavěná plocha a nádvoří, evidovaná výměra 819 m2

             Součástí je stavba: Rokytnice v Orlických horách, č.p. 166, obč.vyb

             Stavba stojí na pozemku p.č.: St. 303/1

 

vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Královehradecký kraj se sídlem v Hradci Králové, KP Rychnov nad Kněžnou, obec a k.ú. Rokytnice v Orlických horách, na LV č. 434.



Zástavní práva, závazky

Prodávajícím je insolvenční správce, který prodává majetek zapsaný v majetkové podstatě.

Dle ustanovení   insolvenčního zákona č. 182/2006 v platném znění zpeněžením majetkové podstaty zanikají v rozsahu, v němž se týkají zpeněženého majetku účinky nařízení výkonu rozhodnutí nebo exekuce, účinky doručení vyrozumění o zahájení exekuce a účinky vydaných exekučních příkazů, jakož i ostatní závady váznoucí na zpeněžovaném majetku, včetně neuplatněných předkupních práv podle § 284 odst. 3 a 4 a včetně závad zapsaných ve veřejném seznamu, není-li zákonem stanoveno jinak.

Tyto práva a poznámky budou vymazány z evidence katastru nemovitostí na základě Návrhu na vklad práva do katastru nemovitostí, který podává do katastru nemovitostí nový vlastník  po nabytí vlastnictví nemovitosti a jehož přílohou je  potvrzení o zániku zástavních práv s úředně ověřeným podpisem insolvenčního správce. Kupující nese náklady na příslušný poplatek katastru za provedení výmazu zástavních práv.





Log

Kontaktní osoba

Eva Jeřábková

Adresa

Prohlídky

Forma prodeje Anglická aukce
Stav prodáno
Prodejní cena 0 Kč
Typ Nemovité věci > Komerční
Odhadní cena 898 000 Kč
Vyvolávací cena 99 000 Kč
Aukční jistota 50 000 Kč
Minimální hodnota příhozu 5 000 Kč
Aktuální příhoz {{ currentBid }} Kč
Termín konání 24.9.2019 09:50:00
Předpokládaný konec 24.9.2019 11:42:04
Čas do konce již proběhlo
Aktuální datum 20.4.2024 0:12:52

Dokumenty


Jak uspět a vydražit

Jak uspět a vydražit

1. Registrovat se

2. Uhradit jistotu = vratnou kauci

3. Přihlásit se

Zobrazit správný postup