skip to main content

Rozestavěný RD Kdousov

Anglická aukce

Rozestavěný RD Kdousov | Podrobný popis

Jedná se o rozestavěný řadový vnitřní nepodsklepený dům s 1 NP a 2 NP ve formě podkroví s vikýři. Na domě je provedena pouze hrubá stavba na původních základech s využitím části původního 1. NP. Původní stavba byla provedena v roce 1928 jako jednopodlažní řadový domek. V r. 2012 byla stavba odstraněna s výjimkou nosných zdí 1 NP a byla započata v podstatě novostavba domu se dvěma podlažími. Tato stavba byla v r. 2013 zastavena a zůstala nedokončená. Jedná se v podstatě o hrubou stavbu bez oken, a dveří, jejíž dokončenost činí 32 %. V současné době je stavba uzavřena a jednoduše zabezpečena proti vniknutí. Základy jsou tvořeny původními betonovými pasy s kamenivem bez izolace proti zemní vlhkosti. Zdivo objektu je částečně původní, cihelné, z plných cihel na tloušťku zdiva 45 cm, částečně nové cihelné zdivo z broušených cihelných bloků na standardní tloušťku. Vnitřní zdivo není provedeno s výjimkou střední dělící zdi v 1. NP. Zateplení ani úprava povrchů svislých konstrukcí nejsou provedeny. Stropy nejsou provedeny. Pro možnost vstupu do části podkroví byla ponechána část trámů ze stropní konstrukce, na které jsou položena dřevěná prkna. Střecha je sedlová, dřevěný vázaný krov, bez zateplení střešního pláště. Střešní krytinou je novodobá pálená taška, dokončená asi z 90 %. Zbývá položit část krytiny na uliční části střechy, oplechování a uzavření styčných ploch a komínového tělesa. Vnější ani vnitřní obklady nejsou provedeny. Chybí okna, dveře, podlahy, vnitřní rozvody a vnitřní vybavení. Elektroinstalace je pouze přípojkou a hlavním vypínačem. Venkovní úpravy jsou zanedbatelného rozsahu ve velmi špatném provedení.

Dispoziční řešení stavby:
1. NP: vstup z ulice přímo do místnosti (bude nutno ještě dispozičně vymezit prostory), chodba do dvora, při severním štítu je provizorní žebříkové schodiště, na jižním štítu je samostatná místnost
2. NP (podkroví): jeden velký nedělený prostor, který bude nutno ještě dispozičně vymezit, východním směrem od domu leží na stavebním pozemku dvorní trakt domu se zpevněnou plochou a za ním je vedlejší stavba hospodářské budovy přístupné přes vrata na průčelí. Budova slouží jako skladiště a dřevník.



Katastrální/detailní popis

Předmětem elektronické aukce je soubor věcí nemovitých:

 

- pozemek p.č. St. 9/2 - zastavěná plocha a nádvoří, evidovaná výměra 164 m2

              Součástí je stavba: Kdousov, č.p. 49, rod.dům

              Stavba stojí na pozemku p.č.: St. 9/2

vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro kraj Vysočinu se sídlem v Jihlavě, KP Moravské Budějovice, pro obec a k.ú. Kdousov, na LV č. 28.





Log

Kontaktní osoba

Jarmila Matysová

Adresa

Prohlídky

Forma prodeje Anglická aukce
Stav neprodáno
Typ Nemovité věci > Domy
Odhadní cena 260 000 Kč
Vyvolávací cena 130 000 Kč
Aukční jistota 50 000 Kč
Minimální hodnota příhozu 5 000 Kč
Aktuální příhoz {{ currentBid }} Kč
Termín konání 9.5.2018 10:30:00
Předpokládaný konec 9.5.2018 11:30:00
Čas do konce již proběhlo
Aktuální datum 19.4.2024 2:33:35

Dokumenty


Jak uspět a vydražit

Jak uspět a vydražit

1. Registrovat se

2. Uhradit jistotu = vratnou kauci

3. Přihlásit se

Zobrazit správný postup