skip to main content

Spoluvl. podíl 1/2 RD Chlumec nad Cidlinou, okr. Hradec Králové

Anglická aukce

Spoluvl. podíl 1/2 RD Chlumec nad Cidlinou, okr. Hradec Králové | Podrobný popis

Jedná se o spoluvlastnický podíl ve výši 1/2 podílu na rodinném domě v k.ú. Chlumec nad Cidlinou. Dům byl postaven jako řadový objekt a má celkem 2 NP a suterén. V uplynulých letech proběhla rekonstrukce koupelny a rozvodů vody, instalace nového kotle a bojleru. Základy jsou izolované, objekt je zděné konstrukce, stropy jsou s SDK podhledy. Tvar střechy je rovný, střešní krytina a klempířské prvky jsou plechové. Vnější omítky jsou bez zateplení.
Dispozičně je dům 4+1. V suterénu je garáž, chodba, prádelna a kotelna, v patře obývací pokoj, kuchyň, WC a spíž, ve druhém patře 3x pokoj, koupelna a chodba. V obou patrech jsou na obou stranách domu lodžie. Celková podlahová plocha je 109 m2, užitná plocha 170,5 m2.
Jsou zde instalována dřevěná okna. Koupelna disponuje klasickou vanou a WC je vybaveno klasickou toaletou. V domě jsou použity dřevěné prosklené interiérové dveře, mají ocelové zárubně a vchodové dveře jsou dřevěné. Podlahy jsou parketové, s PVC krytinou nebo keramickou dlažbou. Do domu je zavedena elektřina, vodovod, má připojení na veřejnou kanalizaci a zemní plyn zde není zaveden (dostupný na hranici pozemku). Dům je vytápěn pomocí kotle na tuhá paliva a topná tělesa představují závěsné radiátory. V domě je pro ohřev vody instalován bojler. Dům je bez významnějších vad, je patrné běžné opotřebení, pouze průměrná údržba a zastarávání vybavení (okna, podlahy, rozvody atd.)
Zahrada je udržovaná, na pozemku jsou okrasné dřeviny, pozemek je oplocen pletivem do ocelových sloupků a samotný pozemek je rovinatý. Přístup k objektu je bezproblémový po zpevněné obecní cestě. Parkovací možnosti jsou na vlastním pozemku (v garáži a před ní).
 



Katastrální/detailní popis

Předmětem elektronické aukce je id. 1/2 spoluvlastnického podílu souboru věcí nemovitých:

- pozemek p.č. St. 1824 - zastavěná plocha a nádvoří, evidovaná výměra 117 m2

              Součástí je stavba: Chlumec nad Cidlinou IV, č.p. 690, bydlení

              Stavba stojí na pozemku p.č.: St. 1824

- pozemek p.č. 1354/7 - ostatní plocha, evidovaná výměra 101 m2, způsob využití - jiná plocha

vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Královéhradecký kraj se sídlem v Hradci Králové, KP Hradec Králové, pro obec a k.ú. Chlumec nad Cidlinou, na LV č. 2242.





Log

Kontaktní osoba

Lukáš Rychnovský

Adresa

Prohlídky

Forma prodeje Anglická aukce
Stav prodáno
Prodejní cena 0 Kč
Typ Nemovité věci > Domy
Odhadní cena 900 000 Kč
Vyvolávací cena 900 000 Kč
Aukční jistota 100 000 Kč
Minimální hodnota příhozu 10 000 Kč
Aktuální příhoz {{ currentBid }} Kč
Termín konání 22.10.2020 09:00:00
Předpokládaný konec 22.10.2020 11:29:10
Čas do konce již proběhlo
Aktuální datum 18.4.2024 5:50:02

Jak uspět a vydražit

Jak uspět a vydražit

1. Registrovat se

2. Uhradit jistotu = vratnou kauci

3. Přihlásit se

Zobrazit správný postup