skip to main content

Zemědělské stavby Hořenice, okres Náchod

Anglická aukce

Zemědělské stavby Hořenice, okres Náchod | Podrobný popis

Předmětem prodeje jsou dvě hospodářské budovy dříve sloužící jako odchovna prasat s přípravnou na st.pozemku p.č. 76 a pomocnou provozní budovou na st. pozemku p.č .83. Nemovitosti stojí na pozemcích jiných vlastníků.

Bývalá odchovna prasat a přípravny na st. pozemku p.c.76 je stavbou sestávající ze dvou montovaných dřevěných hal navzájem propojené přípravnou. Obě haly jsou jednopodlažní, nepodsklepené s nízkou sedlovou střešní konstrukcí.  Haly jsou postavené na betonových základech bez funkční izolace proti zemní vlhkosti, svislé konstrukce tvoří dřevěný rám s oboustranným obitím, krov montovaný dřevěný příhradový se zavěšeným podhledem, krytina vlnitý eternit, klempířské konstrukce chybí. Vnitřní omítky a fasáda nátěr, vnější a vnitřní obklady chybí, schody chybí, dveře dřevěné svlakové, okna dřevěná, podlaha betonová, vrata dřevěná svlaková. Bleskosvod chybí, elektroinstalace a technologie ustájení prasat chybí. Přípravna na st.pozemku p.c. 76 je stavbou zděnou jednopodlažní, nepodsklepenou se sedlovou a pultovou střešní konstrukcí. Je postavena na betonových základech s funkční izolací proti zemní vlhkosti, svislé konstrukce cihelné pálené, stropní konstrukce montované železobetonové, krov dřevěný sedlový a pultový, krytina vlnitý eternit, omítky vápenné, okna dřevěná, dveře a vrata dřevěné svlakové, podlaha betonová, elektrika nefunkční. Přípravna stavebně propojuje obě haly pro odchov prasat. Budova na st.pozemku p.č. 83 je stavbou jednopodlažní sestávající ze dvou částí. První zděná část jednopodlažní, nepodsklepená se sedlovou střešní konstrukcí bez omítky, okna jednoduchá, strop a krov dřevěný trámový, podlaha betonová. Druhá část dřevěná jednopodlažní, nepodsklepená jednostranně obitá s pultovou střešní konstrukcí. Obě části slouží jako sklad různého materiálu.



Katastrální/detailní popis

Předmětem elektronické aukce je soubor věcí nemovitých:

 

- stavba bez čp/če, způsob využití - zem.stav, stojící na parcele p.č. St. 76, zapsáno na LV 110, pozemky jiných vlastníků

- stavba bez čp/če, způsob využití - zem.stav, stojící na parcele p.č. St. 83, zapsáno na LV 110, pozemky jiných vlastníků

 

Vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Královéhradecký kraj, KP Náchod, pro obec a k.ú. Hořenice, na LV č. 454.





Log

Kontaktní osoba

Jarmila Matysová

Adresa

Prohlídky

Forma prodeje Anglická aukce
Stav prodáno
Prodejní cena 0 Kč
Typ Nemovité věci > Komerční
Odhadní cena 460 000 Kč
Vyvolávací cena 230 000 Kč
Aukční jistota 50 000 Kč
Minimální hodnota příhozu 2 000 Kč
Aktuální příhoz 0 Kč
Termín konání 5.3.2020 09:00:00
Předpokládaný konec 5.3.2020 10:00:00
Čas do konce již proběhlo
Aktuální datum 28.3.2024 10:50:16

Dokumenty


Jak uspět a vydražit

Jak uspět a vydražit

1. Registrovat se

2. Uhradit jistotu = vratnou kauci

3. Přihlásit se

Zobrazit správný postup