skip to main content

Komerční objekt Pudlov, okres Karviná

dražba

Komerční objekt Pudlov, okres Karviná | Podrobný popis

Komerční nemovitost  se nachází v zastavěném území obce Bohumín, v městské části Pudlov, na ulici Ostravská, v křižovatce s ulicí Partyzánská. Lokalita má dobré dopravní napojení na dálnici, na centrum města i do nedaleké Ostravy.

Objekt byl postaven jako samostatný objekt. Má jedno nadzemní podlaží, není podsklepený, v části se nachází půda a v části je vybudováno obytné podkroví. Objekt byl postaven odhadem v roce 1960. V roce 2013 proběhla celková rekonstrukce se změnou užívání na montážní a zámečnickou dílnu. Stavbu je možno užívat jako výrobní, skladovací nebo obchodní prostory s kancelářským zázemím. Pozemek p. č. 1409/43 navazuje na p. č. 5 ze západní strany jako přístup do objektu z ulice.

Základy jsou betonové izolované, konstrukce objektu je zděná, stropy jsou železobetonové monolitické. Tvar střechy je sedlový, střešní krytinu tvoří pozinkovaný plech a klempířské prvky jsou poplastované. Vnější omítky jsou silikátové. Jsou zde instalována plastová okna s žaluziemi. Vchodové dveře a sekční vrata jsou plastové

Podlahová plocha činí 536 m2.

Dispoziční řešení: V 1. NP se nachází zádveří, recepce, skladovací místnosti, schodiště, prostor dílny s vraty k nákladové rampě, 3 místnosti (šatna, odpočinek), soc. zařízení (WC, umyvadla, sprchy). V podkroví je chodba, prostory kanceláří, soc. zařízení (umyvadla, WC, sprcha), nevyužitý (stavebně upravený, bez povrchu podlahy) půdní prostor.

Objekt je napojen na přípojky inženýrských sítí — obecní vodovod, kanalizaci, vedení NN, plyn, vytápění je ústřední plynovým kotlem. Nyní je objekt bez využití. Objekt č. p. 80 je postaven na pozemku p. č. 5, na tento pozemek navazuje ze severozápadu pozemek p. č. 1409/43 v jednotném funkčním celku.

Stavba je založena na betonových základech, obvodové konstrukce zděné. Střešní konstrukce dřevěný krov sedlový, s krytinou profilovaný plech, klempířské konstrukce poplastované. Podlahy beton, keramická dlažba, lino, v hale pryž. Okna jsou plastová, střešní dřevěná, dveře dřevěné s kovovou zárubní, vrata plastová zavinovací. Zdroj vody z obecní přípojky, ohřev vody zřejmě kondenzačním zásobníkem, odpady pravděpodobně do veřejné kanalizace, zemní plyn zaveden, elektro 230/400V, bleskosvod osazen, vytápění ústřední s plynovým kotlem, s otopnými tělesy.

Vybavení kuchyně chybí, soc. zařízení — v obou patrech úplné - WC, umyvadla, sprchy.

 



Katastrální/detailní popis

Předmětem elektronické aukce je soubor věcí nemovitých:

 

- pozemek p.č. 5 - zastavěná plocha a nádvoří, evidovaná výměra 789 m2

             Součástí je stavba: Pudlov, č.p. 80, obč. vyb.

             Stavba stojí na pozemku p.č.: 5

- pozemek p.č. 1409/43 - ostatní plocha, evidovaná výměra 224 m2, způsob využití - ostatní komunikace

 

vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Moravskoslezský kraj se sídlem v Opavě, KP Karviná, pro obec Bohumín a k.ú. Pudlov, na LV č. 739.



Zástavní práva, závazky

Na předmětu dražby váznou věcná břemena a jiná práva a to:

- Věcné břemeno chůze a jízdy pro Město Bohumín, Masarykova 158, Nový Bohumín, 73581, Bohumín, RČ/IČO: 00297569 pro parcelu č. 5 na základě smlouvy o zřízení věcného břemene - bezúplatná ze dne 13.10.2005. Právní účinky vkladu práva ke dni 18.10.2005, zn. V-3312/2005-803

Dle výkresu limitů využití území města Bohumín jsou pozemky pravděpodobně dotčeny vedením místního vodovodu a stoky jednotné kanalizace. Pozemky se nachází v záplavovém území 100-leté vody.

Navrhovatel prohlašuje, že:

- předmět dražby je v současné době užíván.

- na předmětu dražby je uzavřena nájemní smlouva na dobu neurčitou

 

 

 





Log

Kontaktní osoba

Klára Křížová

Adresa

Prohlídky

Forma prodeje Elektronická dražba dobrovolná
Stav vydraženo
Cena vydražení 0 Kč
Typ Nemovité věci > Komerční
Odhadní cena 3 770 000 Kč
Vyvolávací cena 2 990 000 Kč
Minimální hodnota příhozu 20 000 Kč
Aktuální příhoz {{ currentBid }} Kč
Dražební jistota 400 000 Kč
Termín konání 5.11.2019 09:00:00
Předpokládaný konec 5.11.2019 10:00:00
Čas do konce již proběhlo
Aktuální datum 23.4.2024 9:58:39

Dokumenty


Jak uspět a vydražit

Jak uspět a vydražit

1. Registrovat se

2. Uhradit jistotu = vratnou kauci

3. Přihlásit se

Zobrazit správný postup