skip to main content

RD Březí u Mikulova

dražba

RD Březí u Mikulova, 2 bytové jednotky.

RD Březí u Mikulova | Podrobný popis

Jedná se o atypický,samostatně stojící objekt, který byl postaven na původních sklepních skladech v areálu bývalých kasáren. V rodinném domě se nachází dvě bytové jednotky typu 3+1, jedna v prvním nadzemním podlaží, druhá v obytném podkroví.

Vstup do bytové jednotky nacházející se v prvním nadzemním podlaží je ze dvora, na zádveří bezprostředně navazuje schodiště vedoucí do vstupní haly, původně verandy, ze které je přístupná hlavní chodba. Na tuto navazuje samostatné WC, koupelna s vanou, kuchyně, za níž je technická místnost s bojlerem, jeden neprůchozí pokoj a jeden pokoj průchozí, za kterým se najdeme třetí obytnou místnost v tomto podlaží. Celkově se tedy jedná o bytovou jednotku velikosti 3 + 1. Do druhého nadzemního podlaží je v současné době realizován vstup po venkovním ocelovém schodišti z terasy vedle domu. Dispozičně za zádveřím bytu nalezneme průchozí kuchyň, navazující na průchozí pokoj s přístupem do koupelny s vanou a WC a dvou samostatných neprůchozích pokojů. Jedná se tedy také o jednotku velikosti 3 + 1. Pro obě jednotky je společně využívaná terasa vedle domu, původní vnitřní schodiště propojující byty bylo zazděno, stejně jako schodiště vedoucí z prvního podlaží do sklepa.

Dům je vytápěn ústředně, plynovým kotlem nacházejícím se v suterénu, okruh je společný pro obě podlaží. Ohřev TUV elektrickým bojlerem umístěným v technické místnosti 1.NP. Zdrojem vody je vodovodní řád, odvod splašků do veřejné kanalizace. Kuchyň v prvním nadzemním podlaží vybavená elektrickým sporákem a digestoří, v druhém nadzemním podlaží vybavení kuchyně demontováno. Sociální zázemí je vybaveno standardně, zařizovací předměty původní, popřípadě v 2.NP z roku 2000.   



Katastrální/detailní popis

Předmětem elektronické dražby je souboru věcí nemovitých:

- pozemku p.č. St. 560/1 – zastavěná plocha a nádvoří, evidovaná výměra 1086 m2

             Součástí je stavba: Březí, č.p. 77, rod. dům

            Stavba stojí na pozemku p.č.: St. 560/1

 

vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Jihomoravský kraj se sídlem v Brně, KP Břeclav, pro obec a k.ú. Březí u Mikulova, na LV č. 960.





Log

Kontaktní osoba

Jarmila Matysová

Adresa

Prohlídky

Forma prodeje Elektronická dražba dobrovolná
Stav Nevydraženo
Typ Nemovité věci > Domy
Odhadní cena 2 400 000 Kč
Vyvolávací cena 1 920 000 Kč
Dražební jistota 350 000 Kč
Termín konání 25.1.2018 10:00:00
Předpokládaný konec 25.1.2018 11:00:00
Čas do konce již proběhlo
Aktuální datum 28.3.2024 16:23:19

Dokumenty


Jak uspět a vydražit

Jak uspět a vydražit

1. Registrovat se

2. Uhradit jistotu = vratnou kauci

3. Přihlásit se

Zobrazit správný postup