skip to main content

RD Dolní Sloupnice, okr. Svitavy

dražba

Bývalá hospodářská usedlost

RD Dolní Sloupnice, okr. Svitavy | Podrobný popis

Do objektu nebyl umožněn přístup. Informace o nemovitosti jsou brány z veřejně dostupných zdrojů, vizuálně ověřeny z dostupných míst. Některé skutečnosti, zejména stav interiéru a rozsah opotřebení či oprav je uveden odhadem.

Rodinný dům je samostatný objekt a má celkem 2 NP, přičemž pouze malá část 2 NP je obytná. Zbytek tvoří půda, která zaujímá prostor 2 NP a zastřešení celé budovy. Dům má částečné podsklepení. Byl postaven cca v r. 1915. Konstrukce objektu je zděná, střecha je sedlová, střešní krytina je tvořena pálenou taškou. Dům je bez vnějších omítek a stavba není zateplena. Objekt je dispozičně řešen jako 3+1. V domě se nachází chodba, schodiště, WC, pokoj, pokoj, pokoj ve 2 NP, kuchyně, koupelna s WC a sklep. Podlahová plocha činí  cca 81,40 m2. Okna jsou kastlová, poškozená. V obytných místnostech je podlaha řešena: koberce, lino, v kuchyni je na podlaze lino, koupelna má na podlaze keramickou dlažbu a chodba má na podlaze položenou keramickou dlažbu. V ostatních místnostech je cementový potěr. V domě je zavedena elektřina o napětí 230 a 400V, v současné době je přípojka odpojena. Zdrojem vody je vodovod, je napojen na jímku. Na pozemku parc. č. 235 u rodinného domu, který je ve vlastnictví jiného vlastníka, se nachází plynová přípojka, která ale není dále zavedena do objektu. Dům je bez vytápění. Dům nedisponuje zdrojem teplé vody. Rodinný dům je před rekonstrukcí.  Pozemek, který náleží k objektu, je bez porostů a pozemek je bez oplocení. Samotný pozemek je mírně svažitý. Přístup k objektu je bezproblémový po nezpevněné obecní cestě. Jsou zde dobré parkovací možnosti přímo u objektu. Na rodinný dům navazuje hospodářská část, která se sestává z uzavřeného dvora, malé stodoly, chlévů a kolny.



Katastrální/detailní popis

Předmětem elektronické dražby je soubor věcí nemovitých:

 

- pozemek p.č. St. 107 - zastavěná plocha a nádvoří, evidovaná výměra 369 m2

             Součástí je stavba: Dolní Sloupnice, č.p. 33, rod.dům

             Stavba stojí na pozemku p.č.: St. 107

 

vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Pardubický kraj se sídlem v Pardubicích, KP Svitavy, pro obec Sloupnice a k.ú. Dolní Sloupnice, na LV č. 456.





Log

Kontaktní osoba

Lukáš Rychnovský

Adresa

Prohlídky

Forma prodeje Elektronická dražba dobrovolná
Stav vydraženo
Cena vydražení 0 Kč
Typ Nemovité věci > Domy
Odhadní cena 498 000 Kč
Vyvolávací cena 298 800 Kč
Minimální hodnota příhozu 10 000 Kč
Aktuální příhoz {{ currentBid }} Kč
Dražební jistota 50 000 Kč
Termín konání 26.6.2019 09:00:00
Předpokládaný konec 26.6.2019 10:45:00
Čas do konce již proběhlo
Aktuální datum 18.4.2024 4:12:36

Jak uspět a vydražit

Jak uspět a vydražit

1. Registrovat se

2. Uhradit jistotu = vratnou kauci

3. Přihlásit se

Zobrazit správný postup