skip to main content

ND RD Veská

dražba

ND RD Veská | Podrobný popis

Předmětem dražby je rodinný dům, postavený jako koncový řadový objekt, který má celkem 2 nadzemní podlaží. Dům není podsklepený, pravděpodobně se zde nachází úložná půda a nemá vybudované obytné podkroví.
Konstrukce objektu je cihlová. Má sedlovou střechu, střešní krytinu tvoří taška. Zateplení pláště je z polystyrenu.
Dispozičně je dům řešen jako 6+kk: v přízemí: předsíň, obývací pokoj s kuchyňským koutem a jídelnou, pracovna, sauna, koupelna, zimní zahrada; v patře: ložnice s vlastní koupelnou, pokoj pro hosty s vlastní koupelnou, 2x dětský pokoj, koupelna. Podlahová plocha činí dle dostupných údajů 210 m2.
Okna jsou v objektu plastová. Vybavení koupelen tvoří klasická vana, rohová vana, sprchové kouty, umyvadla, WC jsou vybavena závěsnými toaletami. Zárubně dveří jsou obložkové. Kuchyně je vybavena kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči. Podlahy jsou laminátové plovoucí a keramická dlažba.
Další vybavení tvoří bezpečnostní systém, internet.
V domě je zavedena elektřina o napětí 230V a 400V. Do objektu je zaveden vodovod, odpadní vody jsou svedeny do kanalizace a zemní plyn zde není zaveden. Vytápění rodinného domu je elektrické podlahové. V domě je pro ohřev vody instalován bojler.
Rodinný dům je pravděpodobně v dobrém stavu, vzhledem ke stáří se nepředpokládají významnější vady. Není znám stav a rozsah vnitřního vybavení, lze však předpokládat, že dům nyní není obýván a pravidelně vytápěn.
Na pozemku jsou okrasné dřeviny a oplocení tvoří pletivo do ocelových sloupků. Samotný pozemek je rovinatý. Přístup k objektu je bezproblémový po zpevněné obecní cestě. Možnost parkování je na vlastním pozemku. K objektu náleží altán, bazén – nyní bez údržby. Rovněž údržba zahrady je zanedbaná.
Dům je umístěn v části obce, která je stavebně nesrostlá s její sídelní částí a charakter okolí odpovídá zástavbě rodinnými domy se zahradami. Občanská vybavenost je dostupná v hlavní části obce – vzdáleno cca 3 km: menší obchody, mateřská a základní škola, nejdůležitější úřady, pobočka České pošty.
Dům je postaven v klidné lokalitě bez zdraví ohrožujících vlivů a v bezprostřední blízkosti objektu je zeleň v podobě lesů a luk.
Ve vzdálenosti cca 300 m je dostupná zastávka autobusové dopravy vč. příměstských linek.



Katastrální/detailní popis

Předmětem nedobrovolné dražby je soubor věcí nemovitých:

 

- pozemek p.č. St. 167 - zastavěná plocha a nádvoří, evidovaná výměra 132 m2

             Součástí je stavba: Veská, č.p. 91, rod.dům

             Stavba stojí na pozemku p.č.: St. 167

- pozemek p.č. 458/45 - trvalý travní porost, evidovaná výměra 549 m2, způsob ochrany - zemědělský půdní fond

 

vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Pardubický kraj se sídlem v Pardubicích, KP Pardubice, pro obec  Sezemice a k.ú. Veská, na LV č. 220.



Zástavní práva, závazky

Zástavní právo smluvní k zajištění pohledávky s příslušenstvím dle Úvěrové smlouvy č. 602/239/09/1/01 pro navrhovatele dražby. V-17697/2016-606, V-4369/2009-606

A dále zástavní právo z rozhodnutí správního orgánu, Česká republika, Finanční úřad pro Pardubický kraj, pro pohledávku ve výši 2.294,- Kč s příslušenstvím, V-4751/2019-606 - již bylo z LV vymazáno před konáním opakované dražby





Log

Kontaktní osoba

Jaroslav Hradil

Adresa

Prohlídky

Forma prodeje onlineAuctiontype:electronic:repeatedInvoluntary
Stav vydraženo
Cena vydražení 0 Kč
Typ Nemovité věci > Domy
Odhadní cena 4 300 000 Kč
Vyvolávací cena 2 150 000 Kč
Dražební jistota 500 000 Kč
Termín konání 2.10.2019 09:30:00
Předpokládaný konec 2.10.2019 11:19:12
Čas do konce již proběhlo
Aktuální datum 29.3.2024 13:49:08

Dokumenty


Jak uspět a vydražit

Jak uspět a vydražit

1. Registrovat se

2. Uhradit jistotu = vratnou kauci

3. Přihlásit se

Zobrazit správný postup