skip to main content

Bytový dům Znojmo-město, ul. Studentská

Anglická aukce

Bytový dům Znojmo-město, ul. Studentská | Podrobný popis

Bytový dům  v centru Znojma, při okruhu,  na ul.Studentská.  Jedná se o celopodsklepenou, třípodlažní budovu s podkrovím. V budově je celkem 6 bytových jednotek, na každém podlaží jsou umístěny dva byty dispozice 3+1. Okna jsou orientovaná do Mariánského náměstí a do ul.Studentská. Objekt je ve stavu k rekonstrukci. V r. 2012 proběhla výměna oken za nová, dřevěná. K budově patří pozemek - zatravněný dvůr s altánem. Ze dvora je vstup do samostatné jednotky (garsoniéry) , orientované do Mariánského náměstí. Tato jednotka není užívaná, je ve stavu k rekonstrukci.

Budova je umístěna na strategickém místě, v centru Znojma, při hlavním kruhovém objezdu s napojením na hlavní silnice Praha, Brno a Vídeň.

Podlahové plochy bytů jsou 90 - 130 m2,  Celková užitná plocha domu cca  1.600 m2. Dvě bytové jednotky jsou na základě nájemní smlouvy užívány původními nájemci (výpovědní lhůta v souladu s NOZ), jedna bytová jednotka s výpovědní dobou 3 měsíce je užívána k bydlení, druhá bytová jednotka s výpovědní dobou 3 měsíce je užívána jako fotografický ateliér.

Prostory v budově je možné adaptovat na nebytové prostory, zejména suterén a přízemí mají vysoký komerční potenciál. Je možnost vybudování samostatného vstupu do přízemních prostor přímo z ulice.

Podkroví - půdní prostory jsou vhodné pro vybudování několika  samostatných / mezonetových  jednotek.

 



Katastrální/detailní popis

Předmětem e-aukce  je soubor věcí nemovitých:

 

- pozemek p.č. 1594 - zastavěná plocha a nádvoří, evidovaná výměra 495 m2, způsob ochrany - památkově chráněné území

             Součástí je stavba: Znojmo, č.p. 948, obč.vyb

            Stavba stojí na pozemku p.č.: 1594

 

vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Jihomoravský kraj se sídlem v Brně, KP Znojmo, pro obec Znojmo a k.ú. Znojmo-město, na LV č. 4905.



Zástavní práva, závazky

Dvě bytové jednotky (v přízemí a v prvním patře) jsou užívány na základě nájemní smlouvy. Výpovědní podmínky dle aktuálního znění občanského zákoníku.
Ateliér v prvním patře, byt ve druhém patře a další, vedlejší prostory, jsou v současné době užívány vlastníkem, jeho rodinou a zaměstnanci k bydlení a dále jako úložné prostory. Tyto jednotky budou předány vyklizené novému vlastníkovi do tří měsíců od prodeje.

Více informací na vyžádání u organizátora e-aukce.





Log

Kontaktní osoba

Eva Jeřábková

Adresa

Prohlídky

Forma prodeje Anglická aukce
Stav prodáno
Prodejní cena 0 Kč
Typ Nemovité věci > Domy
Vyvolávací cena 9 900 000 Kč
Aukční jistota 1 000 000 Kč
Minimální hodnota příhozu 50 000 Kč
Aktuální příhoz {{ currentBid }} Kč
Termín konání 15.12.2016 09:50:00
Předpokládaný konec 15.12.2016 11:24:54
Čas do konce již proběhlo
Aktuální datum 18.4.2024 16:36:09

Jak uspět a vydražit

Jak uspět a vydražit

1. Registrovat se

2. Uhradit jistotu = vratnou kauci

3. Přihlásit se

Zobrazit správný postup