skip to main content

RD Věcov, okres Žďár nad Sázavou

Anglická aukce

Restaurace s ubytovací kapacitou ve Věcově, na kraji obce s přímým přístupem z hlavní silnice. Prodej včetně vybavení.

RD Věcov, okres Žďár nad Sázavou | Podrobný popis

Samostatně stojící objekt bývalé restaurace ve Věcově. Objekt je umístěn na kraji obce s přímým přístupem z hlavní silnice. Prodej včetně vybavení (viz. příloha č.1)

 

Třípodlažní objekt na vlastním pozemku má půdorysné rozměry 19,0 x 18,5 m, celková zastavěná plocha činí 376 m2.

 

Dispoziční řešení:

Ve zvýšeném přízemí objektu se nachází provoz restaurace skládající se z hlavního sálu, obslužného výčepu, salonku, kuchyně, skladovacích prostor včetně výtahu do suterénu, toalet pro muže i ženy, spojovací schodiště do suterénu, kancelář.

V patře objektu se samostatným vchodem v boční části objektu se nacházení dvě samostatné bytové jednotky, naposledy užívané pro personál restaurace. Vedle bytových jednotek je zde k dispozici i rozlehlá půda, kterou je možné přestavět na další ubytovací kapacity.

V suterénu objektu se nacházejí sklady, technické místnosti a kotelna s kotlem na uhlí, který zajišťuje vytápění i ohřev vody pro celý objekt. Suterénní prostory jsou pod celým půdorysem budovy.

Konstrukce: Objekt je zděný, stropní konstrukce betonové, schodiště betonové, podlahy s povrchovou úpravou dle typu místnosti, rozvody elektřiny a vody, kotel pro vytápění měněn v roce 2011, topná tělesa z roku 2017. Okna, vstupní i vnitřní dveře dřevěné, zárubně ocelové. Střecha sedlová, krov dřevěný, krytina původní. Kolaudace objektu v roce 1994.

Objekt stojí na vlastním pozemku, součástí prodeje je rovněž pozemek před budovou.
 

Díky své velikosti a množství nevyužitých vnitřních ploch je objekt vhodný rovněž pro přestavbu na penzion s restaurací, apartmány atp.


Energetická náročnost budovy G.

Vyvolávací cena se rozumí se rozumí včetně DPH v zákonné výši v případech, kde toto DPH přichází v úvahu. Cenu movitých věcí tvoří částka 25.tis.Kč vč.DPH z ceny dosažené v e-aukci, zbývající část ceny dosažené v e-aukci tvoří cenu nemovitých věcí.



Katastrální/detailní popis

Předmětem elektronické aukce je soubor věcí nemovitých a movitých:

Věci nemovité:

- pozemek p.č. St. 121/1, zastavěná plocha a nádvoří, výměra 381 m2, způsob ochrany chráněná krajinná oblast – II.-IV. Zóna, jehož součástí je stavba: Věcov, č.p.81, obč.vyb., stavba stojí na pozemku p.č.:St. 121/1

- pozemek p.č. 92/4, trvalý travní porost, výměra 442 m2, způsob ochrany chráněná krajinná oblast- II. – IV. zóna, zemědělský půdní fond

vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Vysočinu, KP Žďár nad Sázavou, pro obec a k.ú. Věcov, na LV 451.

Předmětem e-aukce jsou i veškeré součásti a příslušenství výše uvedených nemovitostí v rozsahu, v jakém je vyhlašovatel užíval či byl oprávněn užívat, nezapsané v katastru nemovitostí, t.j. zejména venkovní úpravy, trvalé porosty a podobně.

Věci movité:

Vybavení objektu, jehož seznam tvoří přílohu č.1 .

 

 

 





Log

Kontaktní osoba

Eva Jeřábková

Adresa

Prohlídky

Forma prodeje Anglická aukce
Stav prodáno
Prodejní cena 0 Kč
Typ Nemovité věci > Komerční
Odhadní cena 3 900 000 Kč
Vyvolávací cena 1 500 000 Kč
Aukční jistota 200 000 Kč
Minimální hodnota příhozu 5 000 Kč
Aktuální příhoz {{ currentBid }} Kč
Termín konání 11.12.2019 10:10:00
Předpokládaný konec 11.12.2019 11:35:00
Čas do konce již proběhlo
Aktuální datum 26.4.2024 22:25:50

Jak uspět a vydražit

Jak uspět a vydražit

1. Registrovat se

2. Uhradit jistotu = vratnou kauci

3. Přihlásit se

Zobrazit správný postup