skip to main content

Areál Křivsoudov, okres Benešov

dražba

Areál Křivsoudov, okres Benešov | Podrobný popis

Jedná se o soubor nemovitých věcí - montážní hala č.p. 202 stojící na pozemku parc.č. st. 90/3 a budova bez č.p. či ev. stojící na pozemku parc.č. st. 90/5, pozemky parc.č.st. 90/3, 90/5 včetně příslušenství, nacházející se v uzavřeném oploceném areálu. Na pozemku p.č. st. 90/5 stojí zděná obdélníková budova o jednom nadzemním podlaží bez podzemního podlaží a bez obytného podkroví. Původní zemědělská budova svým účelem užití dnes slouží jako dílna, garáž, sklad a konstrukčně (společnou zdí) navazuje na montážní halu stojící na pozemku parc.č. 90/3. Střecha je sedlová, krytina z betonových tašek. Obvodové zdivo je smíšené (kámen, cihla, dřevo). Klempířské prvky jsou plechové a plastové. Stáří budovy je 28 let. Původní skladová hala náhradních dílu byla v roce 2013 přestavěna a zkolaudována jako montážní hala. V hale je instalován portálový jeřáb na 2 tuny. Vytápění budovy je zajištěn kotlem na tuhá paliva (peletky, obilí). Ohřev vody je řešen el. bojlerem. Okna v budově jsou plastová s dvojsklem a nejsou vybavena žaluziemi. Okna jsou orientována na sever a jih. Interiérové dveře jsou dřevěné plné/prosklené, zárubně dveří ocelové. Vstupní vrata budovy jsou plastové bez bezpečnostních prvků. Budova je připojena k elektrické síti - 380 a 220 V, vodovod je připojen k soukromé studni sousedícího areálu ZES Křivsoudov, splašky jsou svedeny do jímky o velikosti 24 m3, plyn není zaveden. V místnostech jsou krytiny podlah tvořené betonovou mazaninou, v koupelnách keramická dlažba. Zdivo budovy je na základě informací zjištěných při prohlídce bez viditelných vad. Střešní krytina se nachází v dobrém stavu. Rozvody v budově v dobrém stavu. Okna jsou v dobrém stavu.

Dále se jedná také o pozemky parc.č. st. 90/3, 90/5, které jsou v jednotném funkčním celku s budovami. Pozemky jsou z části zpevněny asfaltem, z části štěrkem a slouží jako pojezdové manipulační plochy. Pozemky jsou rovinaté. Z hlediska polohy se areál s nemovitými věcmi nachází ve střední části obce, v okolí objektu jsou zemědělské budovy a zástavba s rodinnými domy se zahradami. Lokalita má minimální vybavenost obchody. V místě je dostupná pouze mateřská škola, ostatní školy jsou v dojezdové vzdálenosti. Z hlediska životního prostředí se jedná o lokalitu bez zdraví ohrožujících vlivů. Zeleň v podobě parků je v docházkové vzdálenosti objektu. Jedná se o lokalitu se zanedbatelným nebezpečím výskytu záplav. Parkovací možnosti jsou přímo v areálu u nemovitých věcí. V místě není zvýšená kriminalita, zločiny jsou zde výjimečné.

 



Katastrální/detailní popis

Předmětem elektronické dražby je soubor věcí nemovitých:

 

- pozemek p.č. St. 90/3 - zastavěná plocha a nádvoří, evidovaná výměra 349 m2

             Součástí je stavba: Křivsoudov, č.p. 202, prům.obj.

             Stavba stojí na pozemku p.č.: St. 90/3

- pozemek p.č. 90/5 - zastavěná plocha a nádvoří, evidovaná výměra 2.427 m2

             Součástí je stavba: bez čp/če, zem.stav

             Stavba stojí na pozemku p.č.: St. 90/5

 

vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj se sídlem v Praze, KP Benešov, pro obec Křivsoudov a k.ú. Křivsoudov, na LV č. 571.





Log

Kontaktní osoba

Josef Machů

Adresa

Prohlídky

Forma prodeje Elektronická dražba dobrovolná
Stav Nevydraženo
Typ Nemovité věci > Komerční
Odhadní cena 7 766 630 Kč
Vyvolávací cena 4 660 000 Kč
Dražební jistota 400 000 Kč
Termín konání 10.10.2019 10:30:00
Předpokládaný konec 10.10.2019 11:30:00
Čas do konce již proběhlo
Aktuální datum 28.3.2024 18:47:33

Jak uspět a vydražit

Jak uspět a vydražit

1. Registrovat se

2. Uhradit jistotu = vratnou kauci

3. Přihlásit se

Zobrazit správný postup