skip to main content

RD Kasejovice, okres Plzeň - jih

dražba

RD Kasejovice, okres Plzeň - jih | Podrobný popis

Rodinný dům byl postaven jako samostatný objekt a má jedno nadzemní podlaží. Dům má částečné podsklepení, v části domu se nachází půda, z části je vybudováno obytné podkroví. Vnější omítky jsou štukové a stavba není zateplena. Podlahová plocha činí 84 m2.

Koupelna disponuje klasickou vanou a WC. V domě jsou dřevěné plné interiérové dveře, zárubně jsou ocelové a vchodové dveře jsou též dřevěné. V kuchyni je instalována kuchyňská linka bez vestavěných spotřebičů. Okna jsou plastová s dvojsklem, dřevěná zdvojená. V domě je zavedena elektřina o napětí 230V a 400V. Zdrojem vody je vodovod, odpadní vody jsou svedeny do kanalizace a rozvod zemního plynu je připojen. Dům má ústřední topení pomocí plynového kotle a závěsné radiátory. V domě je pro ohřev vody instalován bojler. Na pozemku se nachází kopaná studna, voda není zavedena do rodinného domu.
Na obvodovém zdivu se objevují praskliny, střecha je bez vad, opravována v roce 2011, rozvody jsou původní. Stavebně technický stav odpovídá stáří, použitým technologickým postupům a materiálům a průměrné údržbě. Rodinný dům je vhodný k rekonstrukci.
Pozemky jsou spolu s rodinným domem ve funkčním celku. Jsou bez oplocení, pouze část pozemku parc.č. St.116 směrem do ulice má zděný plot. Pozemek je rovinatý, nacházejí se zde ovocné stromy. K objektu lze přijet bez problému po zpevněné obecní cestě. Možnost parkování je dobrá - v blízkosti objektu.
Dům je situovaný v centru obce. V místě je dostupná základní škola, pro vyšší vzdělání a specializované služby je nutné dojíždět. V obci je pobočka České pošty. Pro další úřady, kulturní či sportovní vyžití je nutné dojíždět. V místě se nachází zastávka autobusových spojů. Dům je postaven v klidné lokalitě a v docházkové vzdálenosti od objektu je zeleň v podobě parků. Je zde zanedbatelné nebezpečí výskytu záplav.



Katastrální/detailní popis

Předmětem elektronické dražby je soubor věcí nemovitých:

 

            - pozemek p. č.: St. 166 - evidovaná výměra 431 m2, zastavěná plocha a nádvoří

Součástí je stavba: Kasejovice, č. p. 97, rod. dům

Stavba stojí na pozemku p. č.: St. 166

            - pozemek p. č.: 116/1 - evidovaná výměra 261 m2, zahrada. Způsob ochrany - zemědělský půdní fond.

            - pozemek p. č.: 116/2 - evidovaná výměra 131 m2, ostatní plocha. Způsob využití - zeleň.

 

Vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Plzeňský kraj, Katastrální pracoviště Plzeň - jih, pro obec a k.ú. Kasejovice, na LV č. 1194.





Log

Kontaktní osoba

Jarmila Matysová

Adresa

Prohlídky

Forma prodeje Elektronická dražba dobrovolná opakovaná
Stav vydraženo
Cena vydražení 0 Kč
Typ Nemovité věci > Domy
Odhadní cena 987 000 Kč
Vyvolávací cena 660 000 Kč
Minimální hodnota příhozu 5 000 Kč
Aktuální příhoz {{ currentBid }} Kč
Dražební jistota 100 000 Kč
Termín konání 8.7.2020 10:00:00
Předpokládaný konec 8.7.2020 11:18:21
Čas do konce již proběhlo
Aktuální datum 20.4.2024 9:03:22

Dokumenty


Jak uspět a vydražit

Jak uspět a vydražit

1. Registrovat se

2. Uhradit jistotu = vratnou kauci

3. Přihlásit se

Zobrazit správný postup