skip to main content

RD Moravský Krumlov

dražba

Jedná se o přízemní samostatně stojící objekt, který je zcela podsklepen a je zastřešen plochou střechou. Dispoziční řešení 4+1.

RD Moravský Krumlov | Podrobný popis

Jedná se o přízemní samostatně stojící objekt, který je zcela podsklepen a je zastřešen plochou střechou. Stavba je v původním stavu bez větších stavebních zásahů, a jeho stáři je 36 let. Konstrukční systém je stěnový, zdivo keramické tvárnicové, střecha plochá, izolační vrstva tvořena živičnými pásy. Nášlapné vrstvy vnitřních prostor tvoří keramická dlažba, popřípadě cementový potěr s koberci. Výplně otvorů tvoří dřevěná deštěná okna, vstupní dveře jsou hliníkové částečně prosklené, vrata jsou dřevěná. Vnitřní dveře jsou v ocelových zárubních, křídla na bázi dřevních hmot, plná i prosklená. Stavba je napojena na elektřinu a plyn. Zásobování domu vodou je z vlastní studny. Kanalizace svedena do jímky, s přepadem do veřejné kanalizace. Dům je vytápěn ústředně, zdrojem tepla je plynový kotel, popřípadě také kotel na tuhá paliva, sloužící i pro ohřev TUV.
Dispoziční řešení stavby: zádveří, hala, 4 obytné pokoje, kuchyně, samostatné WC, koupelna vybavena umyvadlem a vanou, balkon, lodžie. V suterénu najdeme technickou místnost, dvě skladovací místnosti, prádelnu a garáž. Z prádelny je možné vyjít přímo na zahradu, stejně tak je ze zahrady možný vjezd do garáže. Technický stav domu je dobrý. Budova stojí na pozemku jiného vlastníka.

 



Katastrální/detailní popis

Předmětem elektronické dražby je věc nemovitá:

 

- stavba Rakšice, č.p. 990, způsob využití - rod. dům, stojící na parcele č. 2236/2-LV 2136 - pozemek jiného vlastníka

vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Jihomoravský kraj se sídlem v Brně, KP Znojmo, pro obec a k.ú. Moravský Krumlov, na LV č. 2663

 





Log

Kontaktní osoba

Jarmila Matysová

Adresa

Prohlídky

Forma prodeje Elektronická dražba dobrovolná
Stav Nevydraženo
Typ Nemovité věci > Domy
Odhadní cena 2 100 000 Kč
Vyvolávací cena 1 000 000 Kč
Dražební jistota 300 000 Kč
Termín konání 29.5.2019 09:30:00
Předpokládaný konec 29.5.2019 10:30:00
Čas do konce již proběhlo
Aktuální datum 29.3.2024 13:07:48

Dokumenty


Jak uspět a vydražit

Jak uspět a vydražit

1. Registrovat se

2. Uhradit jistotu = vratnou kauci

3. Přihlásit se

Zobrazit správný postup