skip to main content

RD 2+1 Lužec nad Cidlinou s pozemkem

Anglická aukce

Bývalá malá zemědělská usedlost z r. 1938, dnes RD 2+1 s hospodářskou částí, s pozemkem 573m2. Nepodsklepený, přízemní RD 2+1, s potřebou rekonstrukce.

RD 2+1 Lužec nad Cidlinou s pozemkem | Podrobný popis

Jedná se o samostatně stojící RD 2+1, nepodsklepený, přízemní, bez obytného podkroví pod sedlovou střechou. Bývalá malá zemědělská usedlost byla postavena v r. 1938 v Lužci nad Cidlinou.

V 1.NP se nachází: vstupní veranda, chodbička, kuchyń, pokoj, chodba ( původní vstupní od východu), koupelna, WC, pokoj.

Na obytnou část domu navazuje k jihu bývalá hospodářská část, kde se nacházely chlév a sklady, nyní jako dílna a sklad. Celá vedlejší stavba je ve velmi špatném stavu. Ze západní strany byly vybourány vstupní otvory, do kterých nejsou osazeny dveře. Vše je ve stavu rozestavěnosti až demolice.

Dům a vedlejší stavba bývalých chlévů a skladů byl původně přístupná z východní strany. Teprve v posledních letech došlo k úpravám a všechny vstupy jsou situovány ze západní strany ze zahrady p.č. 101.

Základy domu jsou z opukových kamenů bez izolací proti vodě. Zdivo je zděné z opuky a nepálených cihel, podlahy betonové s podlahovými krytinami ( PVC, dlažby). Schodiště není vybudováno, do půdního prostoru je přístup po žebříku stropem ze skladu. Krov je dřevěný vázaný s laťováním, krytina ze starých pálených tašek. Dveře jsou dřevěné do ocel. zárubní, okna dřevěná ven a dovnitř otvíravá. Omítky jsou vápenné, fasáda vápenná.

Dům je napojen na el. a vodovod, kanalizace je svedena do zděného septiku se vsakováním. Přípojka plynu byla zrušena, je možnost připojení na obecní kanalizaci. Topení je lokální krbovými kamny. Ohřev vody je el. bojlerem. Zdivo domu je velmi vlhké, celkový stav je špatný až havarijní.


 



Katastrální/detailní popis

Předmětem elektronické aukce  je soubor věcí nemovitých:

 

- pozemek p.č. St. 65/1 - zastavěná plocha a nádvoří, evidovaná výměra 265 m2

             Součástí je stavba: Lužec nad Cidlinou, č.p. 68, bydlení

             Stavba stojí na pozemku p.č.: St. 65/1

- pozemek p.č. 101 - zahrada, evidovaná výměra 308 m2, způsob ochrany - zemědělský půdní fond

 

vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Královéhradecký kraj se sídlem v Hradci Králové, KP Hradec Králové, pro obec a k.ú. Lužec nad Cidlinou, na LV č. 803.



Zástavní práva, závazky

Nemovitost je  v současné době užívána jeho vlastníkem - insolvenčním dlužníkem. Dle ust. § 285 odst. 2 IZ jsou dlužníci povinni nemovitost po zpeněžení vyklidit. Neučiní-li tak dobrovolně, může se nový vlastník domáhat vyklizení žalobou u soudu.





Log

Kontaktní osoba

Eva Jeřábková

Adresa

Prohlídky

Forma prodeje Anglická aukce
Stav neprodáno
Typ Nemovité věci > Domy
Odhadní cena 420 000 Kč
Vyvolávací cena 299 000 Kč
Aukční jistota 30 000 Kč
Minimální hodnota příhozu 5 000 Kč
Aktuální příhoz {{ currentBid }} Kč
Termín konání 5.9.2017 09:00:00
Předpokládaný konec 5.9.2017 10:30:00
Čas do konce již proběhlo
Aktuální datum 27.4.2024 1:28:58

Dokumenty


Jak uspět a vydražit

Jak uspět a vydražit

1. Registrovat se

2. Uhradit jistotu = vratnou kauci

3. Přihlásit se

Zobrazit správný postup