skip to main content

RD Temelín

Anglická aukce

RD Temelín | Podrobný popis

Jedná se o samostatně stojící rodinný dům o 1 NP. Dům má částečné podsklepení, nachází se zde půda a nemá vybudované obytné podkroví. Objekt byl postaven cca v roce 1917. V roce 1987 proběhla rekonstrukce koupelny, v roce 2004 byla provedena částečná úprava dispozic a renovace ústředního topení, v roce 2012 bylo vyměněno okno v kuchyni, v roce 2013 byla vyměněna střešní krytina a byla položena dlažba v kuchyni, v roce 2015 proběhla renovace vnějších omítek a vstupních dveří. Objekt je zděné cihelné/kamenné konstrukce, stropy jsou část klenby do traverz, část dřevěné trámové, nad 1. PP klenba. Střecha je sedlová, střešní krytinu tvoří betonová taška a klempířské prvky jsou plechové. Jsou zde instalována špaletová okna, jedno okno v kuchyni plastové. Koupelna je vybavena klasickou vanou a na WC je klasická toaleta. V domě jsou dřevěné plné interiérové dveře, zárubně jsou dřevěné a vchodové dveře jsou plastové. V obytných místnostech je podlaha s koberci nebo linem, v kuchyni, v koupelně, chodbě a v ostatních místnostech je na podlaze keramická dlažba. Do domu je zavedena elektřina o napětí 230V a 400V a je připojen k rozvodné síti elektrického proudu. Do objektu je zaveden vodovod, kanalizace je řešena jímkou + přepad do obecní kanalizace a plynová přípojka je k domu vybudována, ovšem instalace plynu se v domě nenachází. V domě je topení řešeno kotlem na tuhá paliva a topná tělesa představují závěsné radiátory. V domě je pro ohřev vody instalován bojler.
V 1. PP dochází k akumulaci vody, tvoří zde souvislou hladinu. Rodinný dům je po částečné rekonstrukci.

Objekt je dispozičně řešen jako 4+1. V domě se nachází ložnice, obývací pokoj, 2x pokoj, kuchyně, koupelna s WC, chodba, zádveří. Podlahová plocha činí 75,80 m2.

Na pozemku se nachází okrasné dřeviny, ovocné dřeviny, samotný pozemek je rovinatý. K objektu je bezproblémový přístup po zpevněné obecní cestě. Je zde možnost parkování na vlastním pozemku. Součástí jsou tyto venkovní stavby: studna, kolna, pergola, přístavek, dále pak další dřevěný přístavek.



Katastrální/detailní popis

Předmětem elektronické aukce je soubor věcí nemovitých:

 

- pozemek p.č. St. 24 - zastavěná plocha a nádvoří, evidovaná výměra 429 m2

              Součástí je stavba: Temelín, č.p. 35, bydlení

              Stavba stojí na pozemku p.č.: St. 24

- pozemek p.č. 52 - zahrada, evidovaná výměra 401 m2, způsob ochrany - zemědělský půdní fond

 

vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Jihočeský kraj se sídlem v Českých Budějovicích, KP České Budějovice, pro obec a k.ú. Temelín, na LV č. 386.





Log

Kontaktní osoba

Josef Machů

Adresa

Prohlídky

Forma prodeje Anglická aukce
Stav prodáno
Prodejní cena 0 Kč
Typ Nemovité věci > Domy
Odhadní cena 1 600 000 Kč
Vyvolávací cena 800 000 Kč
Aukční jistota 200 000 Kč
Minimální hodnota příhozu 10 000 Kč
Aktuální příhoz {{ currentBid }} Kč
Termín konání 12.9.2019 10:15:00
Předpokládaný konec 12.9.2019 11:26:53
Čas do konce již proběhlo
Aktuální datum 26.4.2024 17:32:18

Jak uspět a vydražit

Jak uspět a vydražit

1. Registrovat se

2. Uhradit jistotu = vratnou kauci

3. Přihlásit se

Zobrazit správný postup