skip to main content

Budova Loučky nad Odrou, okres Nový Jičín

dražba

Zemědělská stavba na pozemku jiného vlastníka parc.č. 280/2 - samostatný zděný patrový objekt nepravidelného půdorysu, nepodsklepený, se 2 NP a půdou pod sedlovou střechou.

Budova Loučky nad Odrou, okres Nový Jičín | Podrobný popis

Budova Loučky zapsaná v KN jako zemědělská stavba stojí na pozemku jiného vlastníka parc.č. 280/2. Jde o samostatný zděný patrový objekt nepravidelného půdorysu, je nepodsklepený, se dvěma podlažími a půdou pod sedlovou střechou, ta byla nad zadní částí budovy uzpůsobena k využití jako líheň kuřat. Budova byla postavena před rokem 1930. Poslední rekonstrukce provedena cca v roce 1986. Základy budovy jsou kamenné bez izolace, zdivo domu je smíšené cihelné a kamenné, stropy  jsou betonové a dřevěné, střecha je sedlová dřevěné vázané konstrukce, krytina je z hliníkového plechu. Okna a dveře dřevěné, okna zdvojená. Podlahy  jsou betonové, teracové, PVC. Vytápěna je pouze část budovy ústředním kotlem na tuhá paliva, zdrojem teplé vody jsou elektrické bojlery. Hygienické zařízení tvoří sprchové kouty, umývadla, splachovací WC. V zadní části budovy  je nefunkční nákladní výtah s nosností 100 kg. Budova je stavebně rozdělena na přední a zadní část provozně spojenou, v přízemí jsou umístěny v přední části sklady, kotelna, kancelář a kuchyňka, v patře kanceláře s kuchyňkou, koupelna, WC a 3 místnosti (pokoje). V zadní části jsou v přízemí 2 místnosti dílen se skladem a koupelnou a v patře jsou prostory líhně kuřat. Budova  je v současné době užívána pouze v části přízemí, ta je pronajata v rozsahu 115 m2  k využití jako dílna. Ze zadní strany byla přistavěna k budově garáž (původně umístěn záložní dieselagregát). Přípojka vody je ze společné studny mimo areál, vzdušná přípojka elektro NN, kanalizace je splašková svedena do žumpy, přípojka zemního plynu není provedena. Nemovitosti jsou umístěné na severozápadním okraji města Odry a místní části Loučky, příjezd přes pozemky parc.č. 280/3 a 280/6 rovněž ve vlastnictví ČR napojené na místní asfaltovou komunikaci ve vlastnictví Města Odry. Užitná plocha celkem 652 m2.



Katastrální/detailní popis

Předmětem elektronické dražby je soubor věcí nemovitých:

- stavba Loučky, č.p. 273, způsob využití - zem. stav, stojící na parcele č. 280/2 - LV 10002

vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Moravskoslezský kraj se sídlem v Opavě, KP Nový Jičín, pro obec  Odry a k.ú. Loučky nad Odrou, na LV č. 797.



Zástavní práva, závazky

Předmět dražby je v současné době částečně užíván.

Na části předmětu dražby je uzavřena nájemní smlouva s výpovědní lhůtou jeden měsíc.

 





Log

Kontaktní osoba

Klára Křížová

Adresa

Prohlídky

Forma prodeje Elektronická dražba dobrovolná
Stav vydraženo
Cena vydražení 0 Kč
Typ Nemovité věci > Komerční
Odhadní cena 1 500 000 Kč
Vyvolávací cena 750 000 Kč
Minimální hodnota příhozu 10 000 Kč
Aktuální příhoz {{ currentBid }} Kč
Dražební jistota 170 000 Kč
Termín konání 16.10.2018 09:30:00
Předpokládaný konec 16.10.2018 10:30:00
Čas do konce již proběhlo
Aktuální datum 27.4.2024 3:30:54

Dokumenty


Jak uspět a vydražit

Jak uspět a vydražit

1. Registrovat se

2. Uhradit jistotu = vratnou kauci

3. Přihlásit se

Zobrazit správný postup