skip to main content

RD 8+2 Moravská Třebová

dražba

Samostatně stojící RD ve velmi dobrém stavu s obytným podkrovím, s garáží a s bazénem. Celková plocha pozemku je 1.466m2

RD 8+2 Moravská Třebová | Podrobný popis

Jedná se o samostatný rodinný dům s jedním nadzemním  podlažím,  s obytným podkrovím a s garáží. Na zahradě se nachází chata,  venkovní bazén a místo určené ke sportovním aktivitám. Dům  se nachází blízko centra  obce Moravská Třebová a je rozdělen do dvou částí. První část slouží k rodinnému bydlení, druhá část je v současné době užívána k podnikatelským účelům. Dům je ve velmi dobrém stavu.

Konstrukce domu je zděná, základy domu jsou betonové izolované. Střecha je sedlová, krytinu tvoří betonová taška. Klempířské prvky jsou plechové pozinkované. Okna v domě jsou dřevěná s dvojsklem. Dům byl postaven v roce 2001. Koupelna v prvním podlaží je se  sprchovým koutem, WC s klasickou splachovací toaletou. Koupelna v druhém podlaží je s rohovou vanou, WC s  klasickou splachovací toaletou. Interiérové dveře v domě jsou dřevné, z části prosklené a z části plné, zárubně dveří jsou dřevěné. Kuchyňská linka je vybavena vestavěnými spotřebiči. Dům je připojen k elektrické síti - 380 a 220V a k obecnímu vodovodu, splašky jsou svedeny do kanalizace, plynovod je také zaveden. Ústřední vytápění v rodinném domě zajišťuje plynový kotel, topná tělesa - závěsné radiátory. V obytných a ostatních místnostech tvoří podlahu PVC, v koupelně a kuchyni tvoří podlahu keramická dlažba. Jedná se o v pozitivním slova smyslu výjimečný rodinný dům s výbornou údržbou. Na pozemku se nenachází žádné trvalé porosty.

Rodinný dům je dispozičně řešen jako 8+2.

1 NP - vstup, hlavní chodba, 2 administrativní místnosti, kuchyň, WC, koupelna, vnitřní vchod do dvougaráže, schodiště do patra, obývací pokoj, kuchyně, zádveří, vchod do sklepa a druhé schodiště, které vede do druhého podlaží.

Podkroví - chodba, tři neprůchozí obytné místnosti, šatna s vestavěnými skříněmi, koupelna, čtvrtá a pátá obytná místnost, schodiště.

Celková plocha pozemku je 1466m2. Užitná plocha domu je celkem  325 m2.



Katastrální/detailní popis

Předmětem dražby je soubor věcí nemovitých:

 

- pozemek p.č. 595/3 - ostatní plocha, evidovaná výměra 1.245 m2, způsob využití - sportoviště a rekreační plocha

- pozemek p.č. 595/4 - zastavěná plocha a nádvoří, evidovaná výměra 221 m2

              Součástí je stavba: Předměstí, č.p. 1507, rod. dům

              Stavba stojí na pozemku p.č.: 595/4

 

vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Pardubický kraj se sídlem v Pardubicích, KP Svitavy, pro obec a k.ú. Moravská Třebová, na LV č. 2511.



Zástavní práva, závazky

Předmět dražby je v současné době užíván jeho vlastníky – insolvenčním dlužníkem s rodinou.  Dle ust. § 285 odst. 2 IZ je insolvenční dlužník povinen nemovitost vyklidit. Neučiní-li tak dobrovolně, může se vydražitel domáhat vyklizení žalobou u soudu.





Log

Kontaktní osoba

Eva Jeřábková

Adresa

Prohlídky

Forma prodeje Kamenná dražba dobrovolná
Stav Nevydraženo
Typ Nemovité věci > Domy
Odhadní cena 2 638 000 Kč
Vyvolávací cena 2 638 000 Kč
Minimální hodnota příhozu 5 000 Kč
Aktuální příhoz {{ currentBid }} Kč
Dražební jistota 300 000 Kč
Termín konání 27.8.2019 10:00:00
Předpokládaný konec 27.8.2019 10:00:00
Čas do konce již proběhlo
Aktuální datum 27.4.2024 0:41:44

Dokumenty


Jak uspět a vydražit

Jak uspět a vydražit

1. Registrovat se

2. Uhradit jistotu = vratnou kauci

3. Přihlásit se

Zobrazit správný postup