skip to main content

RD Hradčany, okres Nymburk

dražba

RD Hradčany, okres Nymburk | Podrobný popis

Jako dražebník tímto oznamujeme, že od veřejné dražby dobrovolné, prováděné dle smlouvy o provedení dobrovolné dražby ze dne 29.5.2020, jsme povinni upustit z důvodu chyby v psaní.
 

Dražba se dne 21.7.2020 ve 09:00:00 hod. NEBUDE KONAT!

 

Jedná se o samostatně stojící rodinný dům s 1.NP a podkrovím v obci Hradčany, okres Nymburk.

Hradčany jsou obec ležící ve Středočeském kraji, v okrese Nymburk, asi 13 km východně od města Poděbrady. Obec leží v nadmořské výšce 223 m n.m. Obec s rozšířenou působností jsou Poděbrady, pověřená obec - Městec Králové. Do obce vedou silnice III. třídy. Ve vzdálenosti 1 km vede silnice II/611 Praha – Sadská – Poděbrady – Hradec Králové. Železniční trať ani stanice na území obce nejsou. V místě je OÚ, knihovna, obchod se smíšeným zbožím.

Nemovitost se nachází při vjezdu do obce, po levé straně ve směru od dálnice D11. Jedná se o klidnou lokalitu se zástavbou objektů k bydlení (RD). V místě je min. obč. vybavenost – další je potom v Žehuni cca 3km (škola, lékařská péče).

RD č.p. 153 je samostatně stojící objekt se dvěma NP (I. NP a obytné podkroví). RD je zděný, s polovalbovou střechou s taškovou krytinou, část je pokryta plechem. RD je vystavěn na kamenných základech bez zjištěné izolace proti zemní vlhkosti, obvodové zdivo je smíšené (kámen, cihla), strop je dřevěný. Krov je dřevěný vaznicový, klempířské prvky jsou plechové, s ochranným nátěrem, vnitřní omítky jsou vápenné hladké, fasáda není zateplena, vnitřní obklady jsou v koupelně, na WC a v kuchyni. Dveře vstupní jsou dřevěné, int. dřevěné, hladké, okna jsou dřevěná, v pokoji ve 2.NP i plastová (vchod na terasu), podlahy jsou opatřeny kobercem, event. pvc, v části je pak dlažba. Vytápění je lokální, krbovými kamny na tuhá paliva, v horní části i ele. přímotopy, příprava TUV je v ele. boileru. Rozvod TUV i SV je proveden, odkanalizování je od všech hygienických zařízeních. V koupelně je vana, umyvadlo, WC je samostatně, v kuchyni je kuchyňská linka, dřez, sporák na PB. RD je napojen, nebo je možno napojit na rozvod elektrické energie, vodu z řadu, studnu a vlastní kanalizaci (CUZK.cz). Vstup do nemovitosti je přes verandu ze dvora, v 1. NP je chodba, koupelna, kuchyně, 1 x pokoj, (1 x pokoj se samostatným vstupem z venkovních prostor/při MŠ nebyl zpřístupněn), WC a schodiště do 2. NP, kde je podesta, 2 x pokoj, vlez na půdu a mansarda sloužící jako skladový prostor. Součástí jsou venkovní úpravy v běžném rozsahu – oplocení, část zpevněné plochy, venkovní zídky a schody, přípojky inž. sítí. Na pozemku se nachází další stavby: garáž, skleník, rybník, studna, septik, zděná zem. stavba (kůlna, sklad). Celkově je objekt se zanedbanou údržbou, k celkové rekonstrukci jsou zejména prvky technického zařízení a prvky krátkodobé životnosti.

Základní popis pozemků

Jedná se o pozemky st. 150; součástí pozemku je stavba, pozemky 370 a 372. Pozemky se nacházejí na kraji obytné zóny obce, jsou rovinaté, oplocené a tvoří funkční celek. Pozemek st. 150 je zčásti zastavěn RD č.p. 153, zbylá část je využívána jako nádvoří. Ostatní pozemky jsou využívány jako zahrada, na pozemcích je skleník, zem. stavba (zděná kůlna), garáž, zemní sklípek, rybník cca 140m2.



Katastrální/detailní popis

       Jako dražebník tímto oznamujeme, že od veřejné dražby dobrovolné, prováděné dle smlouvy o provedení dobrovolné dražby ze dne 29.5.2020, jsme povinni upustit z důvodu chyby v psaní. 

 Dražba se dne 21.7.2020 ve 09:00:00 hod. NEBUDE KONAT!        

Předmětem elektronické dražby je soubor věcí nemovitých:

- pozemek p. č.: St. 150 - evidovaná výměra 286 m2, zastavěná plocha a nádvoří

        Součástí je stavba: Hradčany , č. p. 153, rod. dům

        Stavba stojí na pozemku p. č.: St. 150

- pozemek p. č.: 370 - evidovaná výměra 1399 m2, zahrada, způsob ochrany - zemědělský půdní fond

- pozemek p. č.: 372 - evidovaná výměra 376 m2, zahrada, způsob ochrany - zemědělský půdní fond

Vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Středočeský kraj, Katastrální pracoviště Nymburk, pro obec Hradčany, k.ú. Hradčany u Žehuně, na LV č. 437.

 





Log

Kontaktní osoba

Petr Janša,

Adresa

Prohlídky

Forma prodeje Elektronická dražba dobrovolná
Typ Nemovité věci > Domy
Odhadní cena 1 200 000 Kč
Vyvolávací cena 600 000 Kč
Dražební jistota 100 000 Kč
Termín konání 21.7.2020 09:00:00
Předpokládaný konec 21.7.2020 11:00:00
Stav upuštěno
Aktuální datum 28.3.2024 10:01:30

Jak uspět a vydražit

Jak uspět a vydražit

1. Registrovat se

2. Uhradit jistotu = vratnou kauci

3. Přihlásit se

Zobrazit správný postup