skip to main content

Spoluvlastnický podíl id. 1/3 RD Pasohlávky, okres Brno-venkov

dražba

Spoluvlastnický podíl id. 1/3 RD Pasohlávky, okres Brno-venkov | Podrobný popis

Jedná se o podíl id. 1/3 na rodinném domě č.p. 162 v obci Pasohlávky. Dvoupodlažní řadový dům o dispozici 8+2 je podsklepený a je zastřešen plochou střechou. Stavba byla postavena přibližně před 40 lety, v minulosti na ní byly provedeny opravy menšího rozsahu. Údržba je na domě v posledních letech zanedbávaná.
Konstrukční řešení stavby:
Dům je založen na betonových základech proložených kamenem, izolovaných proti zemní vlhkosti. Konstrukční systém je stěnový, zdivo cihelné v tloušťce 45 cm. Stropní konstrukce polospalné. Střešní konstrukci tvoří stropní konstrukce druhého nadzemního podlaží, krytina střechy povlaková, asfaltové pásy, klempířské konstrukce z pozinkovaného plechu. Vnitřní příčky, které v budově vymezují jednotlivé prostory, jsou zděné.
Výplně otvorů tvoří převážně původní dřevěná okna, z části v druhém nadzemním podlaží moderní plastová okna, vstupní dveře hliníkové, prosklené. Fasádní omítka cementová, vnitřní omítky štukové, obklady v běžném rozsahu. Vnitřní dveře v kovových zárubních na bázi dřevních hmot plné i prosklené. Nášlapné vrstvy podlah tvoří PVC, keramická dlažba případně koberce. V podzemním podlaží cementový potěr.
Stavba je napojena na elektřinu, kanalizaci a vodovod. Na zahradě za domem je studna na užitkovou vodu. Dům je vytápěn centrálně pomocí kotle na tuhá paliva, ohřev TUV pomocí elektrického bojleru. Z ulice před domem je přístupná také garáž, která je součástí domu. V podzemním podlaží je technické zázemí domu, tedy garáž, kotelna s kotlem na tuhá paliva, skladiště paliva, elektrický bojler a tři místnosti určeny pro skladování.
Objekt je užíván jako dvě oddělené bytové jednotky. V přízemí se nachází byt s kompletním a plně funkčním vybavením, kuchyně vybavena elektrickým sporákem a myčkou nádobí. Samostatné splachovací WC původní, koupelna vybavena pouze vanou. V druhém nadzemním podlaží je jednotka, která je využívá pouze k víkendovému bydlení, není zde vybavená kuchyně, pouze improvizovaný kuchyňský kout. Splachovací záchod také původní, koupelna vybavená vanou a umyvadlem.



Katastrální/detailní popis

Předmětem elektronické dražby je id. 1/3 souboru věcí nemovitých:

 

- pozemek p.č. St 667 - zastavěná plocha a nádvoří, evidovaná výměra 186 m2,

                             Součástí je stavba: Pasohlávky, č.p. 162, rod.dům

                             Stavba stojí na pozemku p.č.:  St. 667

- pozemek p.č. 4933/29 - zahrada, evidovaná výměra 196 m2, způsob ochrany - zemědělský půdní fond

 

Vše zapsáno v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Jihomoravský kraj, KP Brno-venkov, pro obec a k.ú. Pasohlávky, na LV č. 175.

 

 

 





Log

Kontaktní osoba

Jarmila Matysová

Adresa

Prohlídky

Forma prodeje Elektronická dražba dobrovolná
Stav vydraženo
Cena vydražení 0 Kč
Typ Nemovité věci > Domy
Odhadní cena 770 000 Kč
Vyvolávací cena 540 000 Kč
Minimální hodnota příhozu 5 000 Kč
Aktuální příhoz {{ currentBid }} Kč
Dražební jistota 150 000 Kč
Termín konání 22.4.2020 10:00:00
Předpokládaný konec 22.4.2020 11:51:41
Čas do konce již proběhlo
Aktuální datum 24.4.2024 7:28:37

Dokumenty


Jak uspět a vydražit

Jak uspět a vydražit

1. Registrovat se

2. Uhradit jistotu = vratnou kauci

3. Přihlásit se

Zobrazit správný postup